2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علایمتون چی بود

حالت تهوع داشتم ولی بالا نمیاوردم ،جوش زیاد میزنم ،تنبل شدم خیلی ،کمر درد هم دارم یعنی یکم که سرپا وایسم یا زیاد بشینم انگار درد پریودی میگیره کمرم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
حالت تهوع داشتم ولی بالا نمیاوردم ،جوش زیاد میزنم ،تنبل شدم خیلی ،کمر درد هم دارم یعنی یکم که سرپا و ...

من از هفته ۷ حالت تهوع دارم اما زیاد نیست و خیلی ببخشید بالا نمیارم. میل چیزهای ترش دارم عاشق گوجه و خیار با نمک آبلیمو هستم اوایل پاهام بشدت خارش میداد آلان نه .تا ۲ هفته پیش صورتم کلا جوش زیر پوستی زد اما باز کمتر شدن دیده نمیشن. سمت راست نمیتونم راحت بخوابم 

دردهایم پنهان است

میشه جواب بدین

والا من هم این علائم رو داشتم ،ولی خیلی به علائم نیمشه تکیه کرد ،چون من سر دوتا دخترامم یسری از این علائم رو داشتم فقط از مدل فرم  شکمم از اول این سری حدس زدم فرق داره با دودفعه قبلی 

چجوریه مگه

ببین قبلا سر دوتا بارداریه قبلیم شکم نداشتم بچه تو پهلدهام بود ،الان روبروی آینه که بصورت نیم رخ وامیستم شکمم رو به جلو و انگار یکم بیضی شکل هست 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز