2777
2789
عنوان

از صبح تا شب استرس دارم

46 بازدید | 5 پست

صدای پای پدرم استرس میده بهم صدای سفره کردنش هر صدایی از پدرم بیاد استرس دارم. توی مدرسه اینطور نیستم.(کمتر استرس دارم).

از صبح تا خود شب استرس دارم وقتی ک یهویی بابام میخواد دعوا گنه تپش قلب میگیرم و دستام میلرزه و به زور خودکارو میگیرم دستم جدیدا.

و اینکه هرکاریم میکنم استرس دارم.

میخوام درس بخونم استرس دارم

استراحت بین درس کنم استرس دارم بابام یهو بیاد

گوشی بگیرم درسارو سرچ کنم استرس دارم.

تو خیابون وقتی تنها تو ماشینم بعد پسر جفت ماشینمون هس استرس میگیرم یهویی تیکه ای چیزی بندازه طرف همشو بندازن گردن من و پدرمو در بیارن.

با رفیقام چت کنم استرس دارم

وسیله ای مث شونه حواسم نباشه بیوفته استرس میگیرم.

اشپزی کنم استرس دارم.

میرم ناهار بخورم پذیرایی استرس میگیرم واسه همین میارم اتاقم.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

باید بری مشاوره و دکتر

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
باید بری مشاوره و دکتر

نمیتونم شرایطشو ندارم.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم گویا این ترس برا بچگیته و مدت زیادی تو محیط دعوا و ترس و ...بودی ،رفته ناخوداگاهت،ولی خب قابل حله خوبه ک پیگیری،اگر امکانشو داری برو رواندرمانگر خوب ک راحت تر طی کنی،اگر ن ک سرچ کن گوگل مثلا حل استرس مزمن،تپش قلب و...راهکارایی مث نفس عمیق کشیدن،باشگاه رفتن،آهنگ ملایم گوش دادن،صدای طبیعت گوش دادن،و...ب مرور مغزت عادت کنه ب ارامش

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نمیتونم شرایطشو ندارم.

مشاوره تلفنی بگیر 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست