2777
2789
عنوان

سزارین

116 بازدید | 13 پست

سلام هفته ۳۷ بارداریم میخام برم ارومیه پیش دکتر الهام پورعلی وقت سزارین بگیرم .نمیدونم کدوم بیمارستان عمل میکنه واینکه استرس دارم بنظرتون دیر نشده میترسم هرلحظه بچه دنیا بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره از طبیعی میترسم باراولمه.هزینه سزارین نمیدونم شما اطلاع داری عزیزم

سه چهار روز پیش انجام داد خالم ۱۸ تومن شد 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

کدوم شهر .فکر میکردم گرونتر باشه .بیمارستان خصوصی یا دولتی.واینکه دفتر چه ای چیزی شاملش شده بود؟

مشهد خصوصی بود نه هی۰ بیمه ای نداشت

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

عزمزم خالت عوارض سزارین نداره ؟ از عوارض سزارین خیلی میترسم پشیمون بشم

هودش انتخاب نکرد طییعی دوست داشت

فعلا فشارس بالاست بیمارستان بستریه  درد هم خیلی داشت

بچه اولش طبیعی بود و دوست داشت اینم طبیعی باشه

به نظرم طبیعی بهتره. درسته درد داره اما راحت میشی دردش نیم ساعت هست بعدش میتونی راحت به زندگیت برسی

خاله ام تا چن روز حتی نتونست به بچه اش شیر بده میگفت همه بدنم درد میونه وحشتناک بود حالش