یه ضد حال با حال زدم به خواهرشوهرم دلم خنک شد اومد خریدام رو دید گفت خوب چون تو شاغلی باید برای خودت خرید کنی منم گفتم نه اتفاقا همه اش رو داداشت برام خریده. حالا الکی گفتم حسود خانم همه اش فضولی می کنه و چشمش در میاد تا من چیزی می خرم
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همیشه. اگه دوتا النگو دستم ببینه حالش خراب میشه. به خدا یه دفعه فهمید دستبندم بدلیه از ذوق نمی تونست خودشو کنترل کنه. هی می گفت مامان بیا ببین النگوش بدلیه. یکی نیست بگه خاک بر سرت.
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله