2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست. داره وجدی،ولی اگه باهاش ازدواج کنی،ادم اصول گرایی است،ریز بین،مث یه فرمانده میمونه،(مقرراتی

میشه بگین من کی ازدواج میکنم و چه مشخصات ظاهری وواخلاقی داره و ایندم چطوریه

ویژگی های عشقم یا خودمو بگو

شما با نشاط ،پایبندامور زندگی و مسائل،یار و یاور کسی ک دوسش دارین،آینده مشترک،باهم جور در میایید،زبون همو بلدین،انشالله خوشبخت بشین

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

وعده شما نزدیکه

سلام 

ببخشید میشه بگید از آیندم چی حس میکنید ممنون

اسمم فاطمست گفتید میرم تهران منظورتون اینه میرم برمیگردم؟یا تا۶/۷ماه دیگه میرم؟

شرک،غول سبز مهربان(لایک نکن)کره خر مگه نمیفهمی بچه مولوی بچه خیابون مولویه

شما با نشاط ،پایبندامور زندگی و مسائل،یار و یاور کسی ک دوسش دارین،آینده مشترک،باهم جور در میایید،زبو ...

@razu سلام خسته نباشید من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟مشخصات ظاهری و شغل کسی که باهاش ازدواج داذم چیه؟در مورد حروف اسمی و سنش چی حس می کنید؟ممنونم

شما با نشاط ،پایبندامور زندگی و مسائل،یار و یاور کسی ک دوسش دارین،آینده مشترک،باهم جور در میایید،زبو ...

من در آینده شاغل میشم؟ 

کار دولتی یا ازاد؟ 

زمانش دوره یا نزدیک؟ 

حست درباره منم بگو

شما ماجراجو هستید،سخت شکست میخورین،ولی خب هواستون باشه(آینده مبهم پس پازل تو درست بچین،چون فرصت ها همیشه باقی نمیمونه

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

@rezu‍ 

@rezu‍ ‍ 

امشب بهش بگم حتما قبول میکنه؟ 

میذاره طی این هفته انجامش بدم؟ 

ایا با ن ازدواج میکنم؟ یا با. A.؟ 

ماه تولدم یا فصل