2777
2789
عنوان

تو دو راهی ام

121 بازدید | 22 پست

وقتی آدمی ک دوسش دارین و اونم ادعا میکنه ک دوستون داره و یهو تو تماس جا اسم شما اسم ی دختر دیگه رو میگه و قسم میخوره ک قضیه مال قبل شماست و اصلا ب اون فک نمیکرده واکنشتون چیه؟ دارم ب کات فک میکنم دلیلی نداشت جا اسم من اسم ی دختر دیگه رو بیاره ب زبون، گف فقط باهاش گیم میزده پنج شش ماه در همین حد 🥲

بنظرم زندگی یه کیکه و غماش واگعی! 🍰

شوهر من تا یه سال بعد عقدم‌ بهم میگفتی سمیرا ،پریسا ،معصومه ،حالا اینا کی بودن خدا داند ولی اسامی جاریم و خواهرانش هست ظاهراً خیلی با اینا صحبت می کرده از خودش ده سال بزرگ تر بودن ....ولی بازم من هنوز شک دارم این پریسا کی بود که حتی داییش یه بار به من گفت پریسا 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای 😂🥲 خیلی حس بدیه واقعا 🥲

حالا این به کنار تو خواب می گفت مریم ,مهسا،شیما ،نرگس بعد قسم می خوره اصلا اینا رو نمی‌شناسم .خدایی تو این دوازده سال هم جز این هزیان و فوران اسمی ازش چیزی ندیدم .فکر  می کنم دوستان دوران کودکیش بودن .یا دوست دختر های نوجوانی ....خدا داند