2777
2789
عنوان

دوست حسود که حسودیشم نشون میده

168 بازدید | 13 پست

سلام

یکی از دوستام لیسانس داره

بعد رفته تو بیمارستان قسمت پذیرشش کار میکنع

به این دوستمون گفت کارش چیه

با حالت خنده مدرکت بزار دم کوزه اب بخور این همه خوندی و فلان هیچی نشدی تو رشتت

کلااا یه جوری گفتت من خودم پیش اونا یه جوری شدم.

عوض تبریک و موفقیت ببین چیا میگن

خیلی خیلی خیلی ببخشید استارتر.دوستان خیلی محاله که سه تا کلاسو تو یکسال بتونم تو مدارس بزرگسالان تموم کنم؟مثلا شهریور یک کلاسو امتحان بدم دی یک کلاس خرداد ۴۰۵ یک کلاس شهریورش یک کلاس دیگه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خیلی خیلی ببخشید استارتر.دوستان خیلی محاله که سه تا کلاسو تو یکسال بتونم تو مدارس بزرگسالان تمو ...

فک نکنم خواهرم دو سالو اینجوری تو یه سال جمع کرد دهم و یازدهم

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا 
فک نکنم خواهرم دو سالو اینجوری تو یه سال جمع کرد دهم و یازدهم

نه دهم و یازدهم که سخته.من ششم و هفتم و هشتمو نهم 

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

نه دهم و یازدهم که سخته.من ششم و هفتم و هشتمو نهم

اره سخت بود ولی خب دهم رو تو سال خودش خوند نصف یازدهم رو تو سال تحصیلی نصف دیگش رو سه ماه تعطیلی

اره سخت بود ولی خب دهم رو تو سال خودش خوند نصف یازدهم رو تو سال تحصیلی نصف دیگش رو سه ماه تعطیلی

خیلیم عالی.چطور هنوز دهمو یاد نگرفته بود کامل.بعد رفته بود سراغ یازدهم؟

خیلیم عالی.چطور هنوز دهمو یاد نگرفته بود کامل.بعد رفته بود سراغ یازدهم؟

کل دهم با نصف یازدهم که درس های حفظی دینی زیست و زبان عربی و جغرافیا رو برداشته بود درس های فیزیک شیمی ریاضی  رو بعد اینکه اونارو قبول شد