shniftyw مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 766 عنوان سگگگگ 110 بازدید | 9 پست کسی از نژاد سگ چیزی بلده بفرستم ببینید نژادش چیه خییلی مهربون و دوس داشتنیه عاشقش شدم دوستم داده بهم همینجوری ولی نمیدونم چیه. 1404/02/14 | 16:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 29139 لطفا بهش متعهد باشفردا نندازیش بیرون یا بفروشیقلبشون زوپ میشکنه
shniftyw مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 766 لطفا بهش متعهد باشفردا نندازیش بیرون یا بفروشیقلبشون زوپ میشکنه اخه میگن نژاد دار نیست و خییلی بزرگ میشه دستشویی هم میکنه تو خونه رو فرشا . تمام خونه کثیف شده دستشوییشم انقدر بو میده و زیاده فقط عوق میزنم جمع میکنم
shniftyw مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 766 لطفا بهش متعهد باشفردا نندازیش بیرون یا بفروشیقلبشون زوپ میشکنه ولییی خیییلی مهربون و جیگره عاشقش شدم
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 29139 اخه میگن نژاد دار نیست و خییلی بزرگ میشه دستشویی هم میکنه تو خونه رو فرشا . تمام خونه کثیف شده دستشو ... عزیزم فقط گوش کن ببین چی میگمبا پناه گاه حیوانات شهرت تماس بگیریا با حامیان شهرت جریان رو بگو بگو از ایناس که بزرگ میشه پدر مادرم دارن میندازن کوچهبگو کوچیکه دوستت اورده داده رفته دیگه تلفن جواب نمیدهاونا ردیف میکنن انشالله
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 29139 ولییی خیییلی مهربون و جیگره عاشقش شدم تو خودت حتما خیلی مهربون و انسانی
shniftyw مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 766 عزیزم فقط گوش کن ببین چی میگمبا پناه گاه حیوانات شهرت تماس بگیریا با حامیان شهرت جریان رو بگو بگو از ... دلم نمیاد اصن دلم براش کباب میشه .توله یکماهشه دلم نمیاد بدمش به پناهگاه حیوانات میخواستم بدمش به کسی که باغ داره حیاط داره ازاد باشه نگهش دارن براش خونه هم درست کنن بیرون .کوچلوعه خیلی دنبال مامانم میدوعه . گریه میکنه مامانم میره بیرون ب ادم وابسته نمیشه تنها بذاریش
shniftyw مدیر استارتر عضویت: 1402/03/31 تعداد پست: 766 تو خودت حتما خیلی مهربون و انسانی فدات شم مرسی
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 29139 دلم نمیاد اصن دلم براش کباب میشه .توله یکماهشه دلم نمیاد بدمش به پناهگاه حیوانات میخواستم بدمش به کس ... اگه پیدا کردی کسی برا باغ بخواد بدهو اگر نه دست کسی ندی مورد اعتماد نیستن خیلیا اگه نسد همینکارو بکن که گفتماز اینترنت نگاه کن یاد بده بهش بیرون دستشویی کنه یا تراس یا حیاط