بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاالله که همون چیزی که دوست دارید بشه عزیزم ولی قطعی نیست
یکی از اقوام مون زیر نفر دکتر تغذیه سومی رو باردار شد ولی بازم اون جنسیت مورد نظر نشد
تا خدا نخواد نمیشه
خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
بله پسر میخام، در کنار روز تخمکگذاری گفتم حالا روش های دیگه رو هم امتحان کنم
عزیزم تخمک هات قوی کن خودت و دارو به همسرت بده این از منی گوش کن که تمام اطرافیانم با این روش به پسر رسیدن برو دکتر بهش بگو مکمل برای شوهرت بنویس از چهار ماه قبلش
چه جالب اینو تابحال کسی نگفته بود، دکترا ک میگم ، همشون میگن راه حلی نیس فقط ivf ، باز طب سنتی یک را ...
ای وی اف نه این از منی که چهار سال تو راه ای وی اف جون مالم رفت بشنو که نمی ارزه من آنقدر مشکل پیدا کردم بخاطر دارو که نگو بخوام بگم تا فردا طول میکشه کسی که اومدن تعیین جنسیت که بدتر این نیست که سریع بگیر بشه مثال یه خانوم بود دوتا دختر داشت برای پسر دنا پلاس شو فروخت خرج کرد آنقدر گرون این قیمت حالا درمانش دفعه اول دوازده تاتخمک ازش کشیدن که همش هشت تا جنین شش این هشت تام با پول دوسال پیش چهل تونن داد تا تعیین جنسیت کرد که همش دوتا پسر داشت انتقال داد منفی شد دفعه دوم پول دارو پانچمر تعیین جنسیت داد که سرجمع شد صد پنجاه میلیون دو سال پیش که متاسفانه جنین پسر نداشت دفعه سوم بازم هزینه کرد فقط یه دونه پسر داشت که انتقال داد مثبت شد الان پسر ش کنارش ولی خودش ناله میکنه آنقدر دوران بارداری سختی داشت