2777
2789

چه جوری یه زن میتونه عاشق و نگران قاتل شوهر سابقش که پدر بچش هم هست بشه این حتی تو سریالای ترکی هم قفله یه زن انقدر خیانت کار و بی وفا 

دوست دارم زندگی رو ❤️

فیلم آخرین سامورایی رو دیدی؟ تام کروز بازی می‌کنهاونم زنه به تدریج عاشق قاتل شوهرش شد

نه ندیدم ولی باورم نمیشه کسی ادعای عشق رو داشته باشه و عاشق قاتل عشقش بشه خیلی چرته به نظرم

دوست دارم زندگی رو ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چولین عاشق تجویونگ مگه نیست . تجویونگ هم پدر بچشه . و چولین با وجود بچه تو شکمش با اون مرد ازدواج می کنه ؟

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

چولین عاشق تجویونگ مگه نیست . تجویونگ هم پدر بچشه . و چولین با وجود بچه تو شکمش با اون مرد ازدواج می ...

قسمت چندی ؟ این قسمتای جدید که تلویزیون گذاشته رو هنوز ندیدی ؟ 

دوست دارم زندگی رو ❤️

قسمت چندی ؟ این قسمتای جدید که تلویزیون گذاشته رو هنوز ندیدی ؟

اصلا نگاه نمی کنم سریال رو فقط برخی اوقات از تلوزیون و یوتیوب جاهایی که دربارش میگن . 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

این فیلمو نمیتونم نظر بدم چون ندیدم ولی در شرایط اون فیلم به نظرم منطقی بود

فقط از یه آدم بی ثبات و سست عنصر همچین کاری برمیاد به نظرم تو هر شرایطی هم که باشه 

اون عشق اول یا واقعی نبوده و یا ادمی که ادعای عشق میکرده سست عنصر بوده

دوست دارم زندگی رو ❤️

فقط از یه آدم بی ثبات و سست عنصر همچین کاری برمیاد به نظرم تو هر شرایطی هم که باشه اون عشق اول یا وا ...

خب عزیزم شما این فیلمو ندیدی که بتونی قضاوت کنی

ولی من فرمانروا تجویونگ رو ندیدم شاید دختره به قول شما بی ثباته

اصلا نگاه نمی کنم سریال رو فقط برخی اوقات از تلوزیون و یوتیوب جاهایی که دربارش میگن .

چولین فکر کرد ته جویونگ مرده و به خاطر بچش که پدرش بچشو نکشه مجبور شد با قاتل ته جویونگ ازدواج کنه و به پدرش گفتن پدر بچش لی هگو هس . بعد چند وقت هم عاشق لی هگو شد جوری که اسم بچش رو هم لی هگو انتخاب کرد 😑😐

دوست دارم زندگی رو ❤️

فیلمه دیگه

ولی تو فیلم حتی ته جویونگ بهش حق میدن و ته جویونگ خودشو مقصر میدونه در نهایت

خیلی عجیبه تو فیلم میخوان مثبت نشونش بدن ولی خیلی کارش اشتباه بود 

دوست دارم زندگی رو ❤️

به نظر من منطقی بود چولین عاشق لی هه گو بشه

لی هه گو شاید آدم خوبی نباشه ولی یه شوهر خوب برای چولینه. شاید حتی عشقش به چولین بیشتر از ته جویونگ باشه 

ته جویونگ وقتی فهمید چولین ازدواج کرد دیگه پیگیرش نشد ولش کرد. ولی لی هه گو با اینکه میدونست چولین ازدواج کرده و بارداره همچنان برای به دست آوردنش تلاش می‌کرد حتی حاضر شد به خاطرش بمیره 

من این سریالو قبلا کاملشو دیدم. اون قسمتای اولش طرز فکر تورو داشتم. ولی بعد که دیدیم طرف بچه دشمنشو مثل بچه خودش بزرگ کرد فهمیدم واقعا چولین حق داشت عاشقش بشه

یه دیالوگم اخرای فیلم بود که وقتی پدر چولین فهمید این بچه از لی هه گو نیست گفت شوهرت واقعا عاشقته قدرشو بدون

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

به نظر من منطقی بود چولین عاشق لی هه گو بشهلی هه گو شاید آدم خوبی نباشه ولی یه شوهر خوب برای چولینه. ...

ته جویونگ خیلی عاشق چولین بود اما وطن و وظیفش براش مهم تر بود و این تو اول سریال هم به خوبی نشون داده شد جایی که به روی چولین شمشیر کشید به خاطر کشورش و لی هگو کشورشو لو داد و باعث مرگ افرادش به خاطر چولین شد 

چولین هم اینا رو دیده بود و با چشم باز خودش از تجویونگ خواستگاری کرد و میدونست تجویونگ به خاطر هدفش خودش و خانوادش رو هم فدا میکنه 

در کل به نظرم چولین اصلا عاشق تجویونگ نبود امکان نداره دل عاشق با قاتل عشقش صاف بشه چه برسه به اینکه دیوونه وار عاشقش بشه بعد از یه زمان کوتاه

دوست دارم زندگی رو ❤️

=381010529]به نظر من منطقی بود چولین عاشق لی هه گو بشه لی هه گو شاید آدم خوبی نباشه ولی یه شوهر خوب برای چولین ..TE]

من هم سریالو جلوتر از تلویزیون خودم دیدم ولی هنوز به چولین حق ندادم به نظرم تجویونگ بی خیال چولین نشد شنید چولین حاملست و فکر کرد چقدر نامرده که از قاتلش حامله هم شده حتی وقتی اولین بار همو بعد از جدایی شون دیدن ته جویونگ در جواب چولین که گفت من نمیدونستم تو زنده ای و فکر کردم تو مردی ، گفت من لی هه گو رو میکشم اما چولین از لی هگو دفاع کرد و با نفرت و حرص جواب ته جویونگو داد هیچ وقت اینجوری از ته جویونگ جلو لی هه گو دفاع نکرده بود و دلیلی نداشت اون حرفا رو بزنه . چولین بی وفایی کرد نه تجویونگ . تجویونگ فقط مثل لی هه گو خودخواه و نامرد نبود که بشنوه عشقش از دشمنش بچه داره و خودش هم بهش بگه عاشقشه اما اون بخواد زندگیشو خراب کنه .

دوست دارم زندگی رو ❤️