2777
2789

هیچ

چیکار میخوای بکنی؟ چو فردا شود فکر فردا کنیم

تهش پروتز گذاشتنه

خیلی رایجه این عمل، مادربزرگ و خاله من هر دو انجام دادن و پروتز گذاشتن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچچیکار میخوای بکنی؟ چو فردا شود فکر فردا کنیمتهش پروتز گذاشتنهخیلی رایجه این عمل، مادربزرگ و خاله ...

اون موقعا که هنوز مشکلی نداشتم همیشه شوهرم میگفت از این عملا بدم میاد ازت خواهش میکنم هیچ‌وقت پروتز نکن

اون موقعا که هنوز مشکلی نداشتم همیشه شوهرم میگفت از این عملا بدم میاد ازت خواهش میکنم هیچ‌وقت پروتز ...

عزیزم خودت میگی اونموقع

الان اگر فرضا این اتفاق بیفته که دور از جونت شرایط کاملا فرق میکنه و برای سلامتیت و زیباییت انجام میدی اگر بخوای انجام بدی

الان وقت افسوس و حسرت و چه کردم، چه میخوام بکنم در آینده، نیست

از خودت بپرس الان بهترین کار چیه، چیکار کنم حالم خوب بمونه و بهتر بشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مادرمنم زیاد از این فکرا کرد و درمان نکرد و منو‌تو ۲۳سالگی غریب و‌تنها گذاشت 

چی داره بشه؟

بدون سینه زندگی میکنی ولی عوضش سالم‌و شاد کنار بچه هات و خانوادت 

شوهرتم الان اولویت نیست سلامتیت اولویته 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

اون موقعا که هنوز مشکلی نداشتم همیشه شوهرم میگفت از این عملا بدم میاد ازت خواهش میکنم هیچ‌وقت پروتز ...

شوهرت بیجا کرد اون منطورش زیباییه بعدشم مگه شوهرت چه شخصیت خاصیه عزیزم؟

مهم تویی و سلامتیت 

امضای شما نشان دهنده ی شخصیت شماست لطفا مودبانه نگارش کنید

عزیزدلم حق داری الان فکرت درگیرع ولی خوب میشی نگران نباش 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.