2777
2789
عنوان

سلام حس میکنم یه نفر گوشیمو ه😊ک کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 103 پست
برو بازگشت به کارخانه بزن

نمیشه اخه تمام اطلاعاتم میپره به خصوص به سری از کلاسا که تو اسپات پلیر هستن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگاه اگه میخوای ببینی هک شدی یا نه

*ستاره #62#‍ رو بزن اول ستاره بعد #62#‍ بعد همجا اگه آورد هدایت نشده یعنی گوشیت هک نشده 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

نمیشه اخه تمام اطلاعاتم میپره به خصوص به سری از کلاسا که تو اسپات پلیر هستن

اها نمیدونم عزیزم یا برو بپرس از موبایلیا 

کی بوده؟

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

اوکیه مرسی

زدی؟ 

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

سلام میتونم سوالدحس بپرسم عزیزم

بپرس عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

برای توام این اتفاق افتاد عکسای سم با دوستام تو مدرسه گرفته بودیم🥲😭

من الان کد اول ستاره* بعدش #62#‍ بزن بعد اگه همچیز رو آورد هدایت نشده یعنی هک نشدی

چی شد اسی؟ کدو زدی چی شد

سلام میتونم سوالدحس بپرسم عزیزم

بله بفرمایید عزیزم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

نگاه اگه میخوای ببینی هک شدی یا نه*ستاره #62#‍ رو بزن اول ستاره بعد #62#‍ بعد همجا اگه آورد هدایت نش ...

عه پس اوکیه مرسی عزیزم😘

چی شد اسی؟ کدو زدی چی شد

عزیزم زد هدایت نشده خیالم جمع شد

چون اگه درصدی اون شخص این کار رو میکرد واسه خودش سوژه پیدا میکرد و یه روز بر علیه من استفادشون میکرد  

مرسی ببخشید گلی با ایشون که دوستم چجور ادمیه شخصیت و ظاهر بهش میرسم ؟ اگه نه دلیلش چیه

خوبه بد نیست فکر نکنم شاید اصلا خودت نخوای

رو حس ششما اعتماد نکن با منطقت برو جلو عزیزم🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40