2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین محاله کسی بد کنه بد نبینه

من اینقد بد دیدم ولی ندیدم نتیجشو ببینن

از بچگی بی زبون بودم الانم بدترم 

انواع تهمتا و حرفارو بهم بزدن

خودشونو خانوادشون خوشبخت تر شدن

متاسفانه ندیدم 

چندین سال پیش خاله محترم یه بهتانی بهم زد هنوزم که هنوزه باورم نشده 

البته ایشون خیلی از این کارا میکنن کلا از بدبختی مردم خوشحال میشن 

ولی هیچ اتفاقی هم براش نیوفتاده

یه بار یه نفر گفته بود من بهش پیام دادم و. یه سری حرفا زدم 

در صورتی که من حتی شماره اون طرفو نداشتم که چنین کاری کنم 

واگذارش کردم بع خدا و از ته ته قلبم هیچوقت بابت حرفایی که از دروغ زده بود نمیبخشمش

شماام دعا کنید تو همین دنیا با چشم خودم ببینم که جواب کارشو میگیره 

اون روز دنیا رو سرم خراب شده بود 

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

من اینقد بد دیدم ولی ندیدم نتیجشو ببینناز بچگی بی زبون بودم الانم بدترم انواع تهمتا و حرفارو بهم بزد ...

منم مثل تو بودم ولی با بالا رفتن سنم و اینکه روزگار خیلی بلا سرم اورد از اون حالت بی زبونی دراومدن یعنی واقعا دراومدم ها الان فقط منتظرم یکی یه چیزی بگه پاره اش کنم 

زن عموم میخواست آبروی منو ببره عکس منو داده بود دست دوتا کولی که تو کوچه ما بیان به همسایه ها زنگ زدن اون گداها گفتن می‌خوایم خواستگاری این دختره بریم که اینجوری منو تحقیر کرد چون جدا شده بودم به همسایه ها اون گداها گفتن این دختره جدا شده می‌خوایم بریم خواستگاری چطوره همسایه هام اومدن به ما گفتن زنعموم رو هم نشون دادن 

بعد خدا کاری کرد من با یه کارمند بانک مجرد خوشتیپ و همه چی تمام ازدواج کردم خودمم کارمند شدم بهترین زندگی ساختم ولی این زنعموم که هنوزم با ما در ارتباط هست دختراش جدا شدن با هم جنگ و خون ریزی کردن پسرهاش هم معتاد چوب خدا اینجوریه ولی شوهر من کل شهر جلوش کفش میذارن همه هم تحسینم میکنند که عجب ازدواج و شوهر باسواد و خوبی گرفتی 

خدا جون کمک کن دوقلو هام به سلامتی دنیا بیاد ❤️❤️شمام برام دعا کنید💕🌺