2777
2789
عنوان

آی وی اف بار دوم

270 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها 

من پارسال آی وی اف کردم که منفی شد

چند روز دیگه باید مجدد انجام بدم خیلی دلم گرفته و ما امیدم

سنم بالاست تورو خدا اگه کسی تجربه داره کمکم کنه

زن دایی شوهرم بعد ۲۰ سال با سه بار ای وی اف یه پسر داره

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینش چقدر شد؟ ایشالله میشه!

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

چند سالشونه؟ کدوم مرکز بودند؟

توی ۴۲ ۴۳ سالگی حامله شد 

توی تهران بود 

اسم مرکز نمیدونم

پسرش به دنیا اومده امیر عباس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

هزینش چقدر شد؟ ایشالله میشه!

من گرگان هستم مرکز دولتی میرم البته مطب میرم اون ویزیت و داروهاش جداست ولی بیمارستان واسه تخمک کشی و انتقال میرم که هزینه اش در حد سه چهار میلیون شد

خداروشکر منم 40 سالمه البته یکی دو ساله اقدام کردم به بارداری ولی بازم خیلی تا امیدم

چند نفر دورت دیدی که کلا بچه دار نشده باشن؟؟

اصن نیست نداریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من گرگان هستم مرکز دولتی میرم البته مطب میرم اون ویزیت و داروهاش جداست ولی بیمارستان واسه تخمک کشی و ...

با همه چی چقد شد؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با همه چی چقد شد؟؟

نمی‌دونم به خدا هر بار باید ویزیت و سونوی واژینال بشی داروی هورمونی و آمپول و کلی مکمل 

بستگی داره یه بار جواب بگیری یا نه باز همه چی تکرار شه ولی کمتر از 20 تومن نمیشه حتی اگه جای دولتی باشه و‌ داروهای هم بیمه باشند