2777
2789

بیرون که میریم بعضیا منو نگاه میکنن و اون با حالت عصبانی اونارو نگاه میکنه انگار بادیگارد منه اولش فکر میکردم حساسیت الکی بد دیدم نه اخلاقشه خیلی حساس کسی به من چیزی بگه اصلا نمیذاره آقایی با من حرف بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه مردا همینن

هرگز همچین نیست. 

مرد سالم همچین نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

هرگز همچین نیست. مرد سالم همچین نیست.

مرد سالم ! باز اینقدر طرفو سوال پیچ میکنه که زنش میگه باوو علط کردم ..من روشن فکرشم دیدم  تو میخوای به من بگی  به زنش اینقدر ریز بهش گیر میداد که ارایش اینارو گذاشت کنار میگفت نگاه نکن تحصلکرده امروزیه

مرد سالم باز اینقدر طرفو سوال پیچ میکنه که زنش میگه باوو علط کردم ..من روشن فکرشم دیدم تو میخوای به ...

هیچ خودت متوجه شدی چی گفتی؟! 🥴

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

مرد سالم باز اینقدر طرفو سوال پیچ میکنه که زنش میگه باوو علط کردم ..من روشن فکرشم دیدم تو میخوای به ...

مشکل منم همینه میرم بیرون زنگ میزنه ببینه کجام ولی زیاد با حجابم کار نداره میگه من حواسم بهت هست با دیگرون کار ندارم

نمیدونم مرد سالمم مگه داریم؟

بله داریم

ادمی که سلامت روان داره اینجور رفتار نمیکنه. 

ریدم دهنش مریض پارانویید

بی ادب 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!