2777
2789

جانم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

سوالم اینه که من ماه قبل روز 3 پریودی رفتم سنو برای دارو گرفتن تخمک کشی دکتر گفت چند تا فولیکول 10 15 و... داری یعنی خیلی بزرگن این ماه نمیشه حالا امروز پریود شدم میخواستم ببینم روز 3 باید فولیکول ها چه اندازه ای باشن تا مثلا با دارو روز 14 پریودی بشه 20 یا 22 بالغ باشه برای تخمک کشی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما یادت نیست روز 3 فولیکول هات چند بودن. راهم دوره میخواستم تو شهر خودمون سونو برم اگه همه‌چی خوب ب ...

۱۹بودم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هیچ کس نیست؟؟ کسی خبر نداره

ببخشیداگر دیر جواب میدم دخترمو واکسن زدم اذیت میکنه

یعنی چی روز سوم پریودی فولیکول 19 داشتی؟؟

اره

ببخشیداگر دیر جواب میدم دخترمو واکسن زدم اذیت میکنه

نه بابا طوری نیست فقط میخواستم بدونم اولین سنو که رفتید فولیکول ها چند داشتید ماله من 10 و 15 اینا بود دکتر میگفت باید زیر 4 یا 5 باشن 

نه بابا طوری نیست فقط میخواستم بدونم اولین سنو که رفتید فولیکول ها چند داشتید ماله من 10 و 15 اینا ب ...

روز اول یادم نیس اما اخرین باری ک سونو شدم برم واسه تخم کشی ۱۹بود ک دکتر گفت عالی دوروز بعد اتمام پریودیم رفتم

ببخشید یه سوال دیگه دارم شما که روز 3. 19 بود روز چندم تخمک کشی کردین و چند تا تخمک داشتین

دوروز بعد اتمام پریود تخمک کشی شدم.

۱۶تاتخمک داشتم ک ۸تاجنین دا 

پس چجوری دکتر گفت نمیشه خیلی بزرگن باید زیر 4 باشه؟

نمیدونم واقعا هردکتری ی تظری داره