2777
2789
عنوان

مشهدیای عزیز

223 بازدید | 32 پست

هوا مشهد چطوره لباس چی بر دارم؟؟و اینکه نزدیکترین خیابون به حرم کدوم خیابون میشه بالاخره قسمت شد بیام حرم نیاز به کمک دارم 

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره، چی میخوای بخری عزیزم؟

انگشتر بخرم و حالا لباسی چیزی نظرم گرفت بخرم 

عزیز خونه کجا اجاره کنیم به حرم نزدیکتر باشه

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

برای لباس هم هوا اوکیه واقعا ولی چون هوای مشهد مودیه و به علاوه که هواشناسی بارش بارون پیش‌بینی کرده یک دست لباس گرم، نه در حد کاپشن و اینا، سویشرت و هودی کفایت میکنه و چتر همراه خودتون داشته باشی 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

از نزدیک حرم خرید نکن چون اونجا مسافر زیاد میاد و میره فروشنده‌ها گرون فروشی میکنن.

خیابون نزدیک حرم کدوم خیابونه مامانم پاهاش درد میکنه نمیتونه راه بره نزدیک حرم خونه اجاره کنیم راحت باشه

خیابون نزدیک حرم کدوم خیابونه مامانم پاهاش درد میکنه نمیتونه راه بره نزدیک حرم خونه اجاره کنیم راحت ...

خب مثلا طبرسی نزدیک حرم میوفته ولی الآن فکر نکنم جا باشه نزدیک حرم. من شب جمعه رفتم حرم ماشاالله فقط مسافر و عرب و لبنانی و زائر میدیدم. هتل‌ها که تا خرخره پر بودن برای دهه کرامت.

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش