2777
2789

یکی از بچه ها تو حوزه آزمون رژ صورتی جیغ زده لبا ژل زده خیلی گنده بود🤦‍♀️🤦‍♀️ خط چشم کشیده بود ریمل و کلا آرایش کامل داشت چطوری میتونید پاشید آرایش کنید یعنی استرس ندارید؟؟ من از استرس پاشدم فقط یه مسواک زدم و صورتم رو شستم آخرش هم یه ضد آفتاب چون آفتاب خیلی شدید بود بعد از آزمون اومد بیرون گفت وای خیلی راحت بود و منی که کل زندگیم رو گزاشتم برای درس بعد یسری ها کلا تو آرایشگاه بودن باید رتبشون از من بهتر بشه😐😑💔

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با لباس مدرسه رفتم همه شلوار زاپ دار آرایش خلیجی موهای موهای بلوند شده. استرس که داشتم هیچ افسردگی کمبود اعتماد به نفسم گرفتم.  حالا اگه من اینطوری تیپ میزدم شانسم می‌دیدی فقط با چادر راه میدن تو حوزه 😂

نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.

الکی میگن اینا 

کسی که هیچی نمیدونه میگه اسون بوده 

کسی که خونده میدونه سطح سوالا بالا بوده

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

کسی که درس میخونه اولین چیزی ک از دست میده رسیدن ب خودشهمنم اهل آرایش نیستم و اینجور افراد و درک نمی ...

دقیقا منم به خودم میرسم ولی نه سر جلسه کنکور بخدا سبیلام رو یه ماهه وقت نکردم بزنم😑😑

منم آرایش کرده بودم البته غلیظ نه یه کرم و ریمل و رژ

باز اینم وقت گیره صبح کنکور آدم از استرس نمیتونه آب بخوره آرایش که جای خود داره منم یکم بالم لب زدم و ضد افتاب

الکی میگن اینا کسی که هیچی نمیدونه میگه اسون بوده کسی که خونده میدونه سطح سوالا بالا بوده

دختره دوستمه اول بهش گفتم تصحیح کردی میگه نه...میگه ریاضی بالای۷۰،زیست ۸۰وخورده،شیمی و فیزیک گندزدم ۵۰ .... زمینم ۶۰

بعد همیشه آنلاین بود

میگه ۱۳ساعت میخوندم! 

سطح سوالات خیلی پایین بوده و از پارسال خیلی راحتتر

گفتم خب مگه تصحيح کردی مطمئنی؟ میادمیگه آره!! ....همین ۳دقیقه پیش گفته بودتصحیح نکردم

میگم توفقط توی ۴ماه ۵بار رفتی توی رابطه

انکار میکنه!! واسهخودم و وقتم متاسفم که دلداریش میدادم

وای حالمو بد کرده....نمیدونم دروغگوعه یا من احمق فرض کرده

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله

دختره دوستمه اول بهش گفتم تصحیح کردی میگه نه...میگه ریاضی بالای۷۰،زیست ۸۰وخورده،شیمی و فیزیک گندزدم ...

خود معین کرمی بالای ۶۰ نزد ریاضیو 

فراهانیم که گم‌و گور شده😂

مشخصه دروغ گفته خودتو اذیت نکن

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

کل زندگیش رو حس میکنم دروغ گفته بهم

منم باور میکردم...چون برای خودمم پیش اومده بود...ولی حالا فهمیدم چرا دوستای دیگش انقد بهش توهین میکردن....چون دروغگوی شیادیه

کاربری دست دوتا دخترعموی ۱۸ و ۲۱ ساله