2777
2789
عنوان

عمل رفلاکس

350 بازدید | 20 پست

بچها کسی اینجا عمل رفلاکس انجام داده؟داغووووونما مریم موقع بلع اتیش میگیره بینیم میگیره شبا تو‌خواب از خشکی گلوم اتیشه رفلاکس گرید ای هستم کاش میشد عمل کنم ینی خوب میشم؟کارم شده گریه

منم رفلاکس دارم . هرررررررر کاری کردم فقط و فقط ارامش بهترم میکنه . اگه بقیه بذارن 

عکل رو بعید میدونم خیلی تاثیر گذار باشه چون مری رو تنگ میکنن . مثل دریچه خدادادی نمیشه 

منم رفلاکس دارم . هرررررررر کاری کردم فقط و فقط ارامش بهترم میکنه . اگه بقیه بذارن عکل رو بعید میدون ...

ینی منم از زندگی افتادم موقع بلع برنج و نون آااااتیییش میگیرم ک گریم میگیره میبینی ی روز بهترم ی روز داغون ن ترشی لبنیات چای و و و میخورم همه رو حذف کردم اما روز ب روز بدترم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم چی میگی درکت میکنم . من یه وقتایی هودبخود بهتر میشم . یه وقتایی بدتر ..ولی ارامش خیلی تاثیر گ ...

منک اطرافیانم بهم میگن تو دیوونه شدی سراغ از حال من ک ندارن من چندساله کم و بیش رفلاکس دارم هییییچوقت اینطوری نبودم کل سقف دهنم حلقم گلوم درد میکنه میسوزه عینه ادمی سرماخورده حس میکنم سقف دهنم پف کرده موقع بلع برنج و‌نون یهو میبینی هیچ مشکلی ندارم یهو هم میبینی انگار نمک ریختن رو زخم

منک اطرافیانم بهم میگن تو دیوونه شدی سراغ از حال من ک ندارن من چندساله کم و بیش رفلاکس دارم هییییچوق ...

داروا رو میخورم رعایتم میکنم عهد کردم دیگ دکترم نرم این ی ماهه ۱۰تا رفتم همشون رفلاکس عصبی و الرژی میگن دیگ میخام ولش کنم بخدا شبا توخاب از شدت خشکی بینی و گلو بیدار میشم گلوم میشه عینه کبریت از خشکی ی قلپ اب میخورم عینه زخم اصن موندم این رفلاکسه یا الرژی روانی شدم بخدا

داروا رو میخورم رعایتم میکنم عهد کردم دیگ دکترم نرم این ی ماهه ۱۰تا رفتم همشون رفلاکس عصبی و الرژی م ...

نمیشه که دکتر نری . دور از جونت یه جوون چهل ساله وقتی سوزش و درد معده اش رو بعد ماهها نادیده گرفت تشخیص سرطالن دادن و بعد دوماه از بین رفت 

نمیشه که دکتر نری . دور از جونت یه جوون چهل ساله وقتی سوزش و درد معده اش رو بعد ماهها نادیده گرفت تش ...

اصلا دکتره گفت خانم تو رفلاکس عصبی داری پاشو برو ی بسته لانزو هم بیشتر نداد گفت فقط صبا،فوق تخصص گوارش و کبد رفتم دوسه تا

نمیشه که دکتر نری . دور از جونت یه جوون چهل ساله وقتی سوزش و درد معده اش رو بعد ماهها نادیده گرفت تش ...

بعد این سوزش فقط موقع بلع برنج و نون دارم ا‌ونم تو مریم نیست همون اول حلقم ک لقمه قورت میدما ک وصل ب ته زبونم

بخدا هردکتری بگی رفتم متخصص حلق و بینی اصلا واسع اینه ک میگم بقیه دعوام میکنن بس رفتم دکتر

بعد این سوزش فقط موقع بلع برنج و نون دارم ا‌ونم تو مریم نیست همون اول حلقم ک لقمه قورت میدما ک وصل ب ...

خب دیگه . خدا را  شکر مشکلی نداری . سعی کن با هر روشی خودتو اروم کنی . هر راهی که میدونی حتی دارو