bright_blue_eyes مدیر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1188 عنوان جونم به لبم رسیده چیکار کنم❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 35 پست برادرم معتاده اینجا کاربرا گفتن کمپ رفتن براش فایده نداره برگرده دوباره میکشهولی چیکار کنم جونم به لبم رسیدهبرادرم تهدید کرده اگه زنگ بزنیم ببرنش کمپ از اونجا بیاد هممون تیکه پاره و ریز ریز میکنه با قمه اشکسیو دیدین ببرن کمپ اجباری؟ 1404/02/14 | 09:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bright_blue_eyes مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1188 نه بابا اینطوریا هم نی داداشای این اشنامون بقدری باهاش دعوا میکردن انداختنش بیرون از خونه کت ... ن بخدا نمی شناسینش...منم معتاد دیدم نسبت به داداش من خیلی مظلوم بودنداداش من باهمه دعوا دارهنمیدونم تاثیر مواد یا کلا عصبیه روانیهتا حالا بارها دعوا کرده مردم زده دیه دادیم هرچی پول داشتیم بخاطر برادرم به فنا رفتوسایل خونه رو تیکه تیکه کرده
پسرمدنیام20 عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 636 کمپ اجباری بردنش؟ بله کمپ اجباری.خداروشکر الان ۱۲ ساله پاک شده حتی سیگارم نمیکشه ولی حتما باید اون کلاس ها رو بره
پاپیوننننن عضویت: 1400/12/03 تعداد پست: 7604 اگر تو خونه هم باشه ما غصه مرگ میشم الهی بگردم میدونم خیلی سخته💔 تو فامیل و دوست و آشنا از کی حساب میبره و دوسش داره؟؟ خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
lila1377 عضویت: 1404/01/16 تعداد پست: 305 ن بخدا نمی شناسینش...منم معتاد دیدم نسبت به داداش من خیلی مظلوم بودنداداش من باهمه دعوا دارهنمیدونم ... از روان پزشکی روان شناسی کمک بگیر که چطوری باید رفتار کنید باهاش حل میشه ایشالا مشکلتون
bright_blue_eyes مدیر استارتر عضویت: 1403/11/03 تعداد پست: 1188 الهی بگردم میدونم خیلی سخته💔 تو فامیل و دوست و آشنا از کی حساب میبره و دوسش داره؟؟ نه از هیچکس خجالت نمیکشه جواب همه رو میدهعالم و آدم فحش میده
sfsky عضویت: 1403/11/07 تعداد پست: 1084 مادرم بله هستنپدرم نه خدا رحمت کنه عزیزم و مادرتو خدا حفظش کنه شما نمیخاد ببرینش کمپ به یکی بگین اینکارو بکنه ک بعدا نیاد شمارو اذیت کنه