2777
2789
عنوان

شوهر چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 31 پست
ببین همسر منم چاق بود البته از اول چاق بود، نزدیک ۱۰سال هر دو تحمل کردیم دیگه رفت عمل کرد راحت شدمهم ...

خوب کسی ک ب کوچکترین نیاز تو جواب نده چه عشقی چه علاقه ای. من موقع ارتباط باهاش واقعا در عذابم. کمر درد گرفتم اما اون اصلا براش مهم نیست. من لاغر و اون چاااق. دیگه حتی خانواده خودش رو در رو مسخره میکنن

من دقت کردم آدم با آب چاق نمیشه. واقعا هر چی میخریم نمی فهمم کی میخوره که میریم سراغش میبینم نیست. د ...

خب ی مدت سبک غذا خوردنتون رو تغییر بدید غذا های سبک بدون برنج بدون نوشابه البته ک خیلی سخته  

اگه تونستین یه صلوات برام بفرستین ۵ تا براتون میفرستم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کسی ک ب کوچکترین نیاز تو جواب نده چه عشقی چه علاقه ای. من موقع ارتباط باهاش واقعا در عذابم. کمر ...

خوب دیگه مشکل همینه

ولی واسه چاقی اکر واقعا در این حده که میگی و خودشم موافق باشه یکی از بهترین راهاش عمله

حق داری آخه قدش یکم کوتاس حالا اگه مثلا ۱۸۰ بود اشکال نداشت وزنش۱۰۰باشه بازم اگه اخلاقش خوبه مهربونه ...

مهربون گاهی هست گاهی نیست. دمدمیه. ولی خوب مگه آدم چند سال عمر میکنه. جوونیم رفت و اون براش مهم نبود

مردا زن چاق دوست دارن ولی زنا شوهر چاق دوست ندارن. من تو عقد هم بهش گفتم. من از چاقی بدم میاد. اصلا ...

درسته حق داری وزنش زیاده برای این قد

پول عمل نداره؟بره عمل کنه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرص متفورمینو تست کردین دکتر پیشنهاد داده ؟ متاسفانه ادم باید خودش بخواد که تغییر کنه توی هرچیزی, اط ...

متفورمین براش خریدم. یکی دو تا خورد و انداخت دور. متاسفانه مشکل همینه که خودش قصدی برا لاغری نداره

پولش رو داره قصدش رو نداره

اینجوری خیلی بده

منم داداشم بهم میگه تنه درخته بدنت انقد چاقی

پول داشتم قطعا عمل میکردم

بدش نمیاد مسخره میکنن؟

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب ی مدت سبک غذا خوردنتون رو تغییر بدید غذا های سبک بدون برنج بدون نوشابه البته ک خیلی سخته

من برا خودم غذای کم کالری درست میکنم اما اون از در ک میاد تو دستش یا کیکه یا شیرینی یا بستنی. هر چی میگم نگاه کن من اینا رو حذف کردم اما فایده نداره .باز فردا دستش گرفته میاد. یه دعواهای ما همیشه خرید خوراکیهای مضره. باورتون میشه؟ 

اینجوری خیلی بدهمنم داداشم بهم میگه تنه درخته بدنت انقد چاقیپول داشتم قطعا عمل میکردمبدش نمیاد مسخره ...

نه خودش هم شروع ب شوخی میکنه. دامادشون چند بار گفته کی زایمان میکنی. بعدش میگه خوب این شعور نداره. ولش کن.