2777
2789
عنوان

لب شکری

319 بازدید | 16 پست

خانم هایی که تجربه لب شکری و شکاف کام بچه دارن بدادم برسید

من تو سنوی آنومالی گفتن بچم لب شکریه 

لطفا بگید اگر خیلی سخته و مشکلات دیگه ای هم در پی داره تا الان سقط کنم و این که هزینه عملش زیاده چه سنی میشه عمل کرد من قبلا یه سقط داشتم تحمل. سرزنش های مادرشوهرمو بخاطر بچه لب شکری ندارم بیاید به دادم برسید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا دارم خون گریه میکنم ،آخه شنیدم لب شکری بودن مشکلات دیگه ای هم در پی داره قبلا یه سقط داشتم و الان یه دختر یکسال و نیمه شاید بگید چخبره جلو گیری میکردی بخدا با جلوگیری باردار شدم من هنوز ۲۳ سالمه و واقعا تحمل ندارم بعد از سقط اولم خیلی درد کشیدم هم از لحاظ جسمی و هم روحی برام دعا کنید

وا میخوای بچه تو سقط کنی به خاطر حرف مادر شوهر ؟ حرف مادر شوهر به کتفمم نیست . عمل لبش ۵ دقیقه طول ن ...

بیشتر برای بچم ناراحتم با خودم فک میکنم چرا به دنیا بیارمش که از همون روزای اول عذاب بکشه

بخدا دارم خون گریه میکنم ،آخه شنیدم لب شکری بودن مشکلات دیگه ای هم در پی داره قبلا یه سقط داشتم و ال ...

عزیزم یعنی اون بچه توشکمت فقط ارزشش همینقدره به خاطرحرف مادرشوهرت قاتلش بشی واقعانمیدونم چی بهت بگم.ان شاالله که اینطورنیست وتوشکمت سلامت به دنیابیادوسونوگرافی اشتباه کرده باشه بعدم اینهمه جراحی زیبایی اومده وعلم پیشرفت کرده گمونم سریعابعدتولدعملش میکنن پس نگران نباش واینقدربچت بی ارزش نکن

الهی وربی من لی غیرک🤲الهم رضابه رضائک وتسلیم امرک

کلی نزر نیاز کردم آخه دکتر گفت که احتمال ۹۰ درصد باشه چون بند ناف جلوی صورتش بود من هنوز به اون ۱۰ د ...

نگران نباش اگرم خدای نکرده باشه علاج داره ،از الان پشت بچت باش عزیزم نگذار کسی از گل نازک‌تر بهش بگه

شرابطم خیلی سخته عزیزم، عقلمو‌از دست دادم

حق داری من همیشه نگران بودم بچم شش انگشتی به دنیا بیاد ،همیشه مادرهای باردار از این ترس ها دارند،نظرت چیه پیش یه دکتر دیگه بری و دوباره سونو کنه برات