2777
2789
عنوان

حس بدی دارم بش

142 بازدید | 11 پست

نمی‌دونم من زیادی حساسم و خشکم یا اون زیادی گرمه 

دوست دختر رفیق دوست پسرم خیلی با دوست پسرم شوخی می‌کنه میگه می‌خنده گرم میگیره ، پیجشو فالو داره شمارشو داره چت عادی میکنن چند باری با دوست پسرش و دوست پسرم رفتن کافه رفتن اصفهان اینور اونور ، حتا دختره امروز چن ساعت با دوست پسرش خونه دوست پسر من بودن و بهم دست میدن و .... اما لامصب اخلاق من حوریه با همه کس گرم نمیگیرم سریع ، اصن از اول تا آخرش اون انقد با دوست پسر من تو کافه گرم گرفت ک من با دوست پسر خودم نگرفتم 

چکار کنم وای ، می‌دونم منظور ندارن اما بهم فشاااار میاد، انقد رو مخم بود زیاد محبتی نشون ندادم ب دوست پسرم و خیلی ناراحت شد 

چی بگم بش اصن چکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عادی میست اصلا 

منم با یکی قبلا داشتیم آشنا میشیدیم دو ماه با هم بودیم دوست دختر پسر عموش ک رفیق صمیمیش میشد خیلی باهاش اوکی بود حتی اون بهش زنگ میزد من نمیزدم😐اون از تمام کارای پسره خبر داشت من نداشتم آخرشم همون باعث شد من حالم ازشون بهم بخوره تموم کنم

در سرزمین ما دختران رهبر متولد میشوند❤️

تو حساس نیستی. اون کرمو هست

بهشم گفتم نمیخام کننرلت کنم یا محدود اما یکم خودتو بگیر تا حدی اوکی باش خداشاهدع محل نمیده

خونشون اصفهانه دیروز بخاطر من پاشده اومده ک سوپرایزم کنه و کادو گرفته بود من رفتارا دختررو دیدم اصن هیچ محبتی بش نشون نمی‌دادم دستشم بزور گرفتم کلی ام ناراحت شد من این همه اومدم 

اون سری ام ب حالت شوخی شوخی حرفش زد ک قبلنا میگفتی کاری نکن من تو روت میگفتم اوک پشت سر عمل نمیکردم

بهشم گفتم نمیخام کننرلت کنم یا محدود اما یکم خودتو بگیر تا حدی اوکی باش خداشاهدع محل نمیدهخونشون اصف ...

اگر دوستت هم پایه گرم گرفتن اون هست ولش کن. مگه مجبوری؟ مردم شوهر اینجوری رو تحمل نمی کنن تو فکرت رو درگیر دوست پسر هیز کردی؟ پسری که متعهد نباشه ازش مرد درنمیاد برات