2777
2789
عنوان

حرف مادرشوهر

234 بازدید | 15 پست

سلام خانمها من دوازده سال ازدواج کردم عمم از اول با ما خوب نبود چند بار رفت بد منو پیش خانواده شوهرم گفت حتی یه بار شوهرمو برد خونش در مورد من و مادرم داشت میگفت قبل عید هم رفت در مورد خانواده ام پیششون گفت مادرشوهرم پیروز پیش من و مادرم میگه خیلی این عمت خوبه گناه داره با محبته به مادرم میگه شما شام و ناهار خونشون نمیرین من گفتم محبت باید یه طرفه باشه چطور این دوسال عسد پیش داداشش نمیاد نباید یه طرف لیوان رو تماشا کرد بعد یه کم صبر کردم گفتم یه متنی قشنگه خدا دید و حرفی نزد مردم ندیدن و فریاد زدن حالم ازش بهم خورد چطوری غیر مستقیم این سری دیدمش حرفمو بگم

منم از فضولی بدم میادبه مادرشوهرت چه مربوطهچقدر عمه خبیثی داری

به شوهرمم گفتم خاک بر سر عمم ولی اینم داره طوری ثحبت میکنه انگار ما بدیم عیبی نداره گناهمون رو کم میکنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غیر مستقیم چرا؟حرفتو مستقیم بزن

این سری بهش بگم مردم خدا نکنه چیزی بفهمن همش میخواندآدمو بچزونن میگم عمم اومد پیش شوهرم بد منو میگه بعد طرف میگه آدم خوبه دخترش نیستم دلشون بسوزه که خدا نصیبشون کنه از خوبی طرف کیف کنن

حساسیت نشون نده مگه شما چه کار بدی انجام دادید،بزار اینقدر غیبت کنه گناه شما سبک شه

دقیقا این عمه منو همه میشناسن دستش کجه خیلی ایرادهای دیگه من راهنمایی بودم اومد خونمون جادو کرد مادرم فهمید بعد یه خوشه انگور مهلوم نبود سم بود چی بود گذاشت یخچال برادرم معلوله یه درصد نگفت این برادر زاده معلولم اینو بخوره چی

دقیقا این عمه منو همه میشناسن دستش کجه خیلی ایرادهای دیگه من راهنمایی بودم اومد خونمون جادو کرد مادر ...

اون یکی عمم مجرد بود من داشتم عروسی میگرفتم سه شب خونمون شام دادیم یه شب نیومد همین عمم که زیراب زنه دوازده روزه عروس بودم رفت به مادرشوهرم گفت خواهرم یه شب خونه زنداداشم نرفت اینا باهم کاردبندی هستن بازم میام پیشت صحبت همینجور نفرینش میکنم خدا سر بچه هاش بیاره که شخصیت منو یه دزد خورد میکنه

اون یکی عمم مجرد بود من داشتم عروسی میگرفتم سه شب خونمون شام دادیم یه شب نیومد همین عمم که زیراب زنه ...

حالا مادرشوهر مشنگم میاد بهم میگه این آدم خوبیه یعنی بد منم حرصم داد خدا حرصش بده

چقدر خرافاتی هستی جادو چیه

جادو خرافاته خوشه انگور چی زیرابمو میزنه چی میدونه برادرم معلوله زندگیم آسیبی ببینه به این آشغال چی برسه خدا میدونه