2777
2789
نمیدونم کار درستی کردی یا نه ولی کلا به حرف نی نی سایتی ها گوش نده هیچ کدوم در شرایط تو نیستن و وقتی ...

نه اینکه کلا به حرف اینجا ،بخاطر اینکه دختردوست داشتم میخواستم بیارم ترسیدم باز پسر بشه تغذیه 30درصد موثره بقیه اشم احتمال چن قلویی هست منصرف شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان تو راهی دارم سنم همین میشه موقع زایمان

مبارکه 😍😍😍

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

وای حیف نیست؟بعدا پشیمون میشی من الان به لطف خدا سومی رو تو راه دارم بچه هام مخصوصا کوچیکه میره میاد ...

من دخترمیخوام میترسم پسر بشه چون هیچ راه مطمئنی نبود که بشه منصرف شدم چن قلو نمیخوام 

وای حیف نیست؟بعدا پشیمون میشی من الان به لطف خدا سومی رو تو راه دارم بچه هام مخصوصا کوچیکه میره میاد ...

دختر کوچیکه منم همینکارو میکنه. الحمدلله که به نی نی و برنامه هایی که براش دارن دلشون خوشه. 

مدام هم لباساشو با خودش میگردونه و به همه نشون میده. مرتب تا میکنه میذاره سر جاش

نه اینکه کلا به حرف اینجا ،بخاطر اینکه دختردوست داشتم میخواستم بیارم ترسیدم باز پسر بشه تغذیه 30درصد ...

من شرایط شما رو دارم ولی دلم روزدم به دریا با همون تغذیه اقدام کردم.من هم میترسیدم سومی دختر بشه.بردار ندارم.نوه پسر نداریم.شرایط خوبی نداشتم.ولی خب دیدم برای موقع نبودن من و همسرم دوتا بچه باشن واقعا کمه.حالا سومی هم دختر شد شد دیگه.

من دخترمیخوام میترسم پسر بشه چون هیچ راه مطمئنی نبود که بشه منصرف شدم چن قلو نمیخوام

عزیزم عیبی نداره اگه تلاش کنی و نشه حتما حکمتی داره من دو تا دسته گل دارم الحمدلله الان سومی رو باردارم برای این بارداری دروغ چرا تا چند وقت مدام رعایت میکردم برای پسرزایی و.... اما اون ایام نمی‌گرفت دقیقا موقعی گرفت که هیچی رو رعایت نکردم. گذاشتم دست خودش الانم همه دعا میکنن خدا بهت پسر بده. خب تجربه خوبیه بچه ها هم خواهر داشته باشن هم برادر مخصوصا منی که برادر هم ندارم اما وقتی ببینی خدا برات چی خواسته راضی میشه و میگی خدایا شکرت. ممنون باز منو لایق مادر شدن کردی حالا هر چی که میخواد باشه. 

الانم تو راهیم مشخص نیست ددوست دارم پسر باشه اما اول اینکه سالم و صالح باشه بعدم هر چی خودش خیر بخواد ان شاالله 

من شرایط شما رو دارم ولی دلم روزدم به دریا با همون تغذیه اقدام کردم.من هم میترسیدم سومی دختر بشه.برد ...

چه قدر شرایط من و شما شبیه همه. منم الان تو راهی سوممه. دوتا گل دختر دارم الحمدلله. برادر هم ندارم. نی نی سوم هنوز مشخص نیست. برای شما گل دختره؟ 

چه قدر شرایط من و شما شبیه همه. منم الان تو راهی سوممه. دوتا گل دختر دارم الحمدلله. برادر هم ندارم. ...

بله شرایطمون مثل همه.خدا برای هردومون بهترین رو بخواد.

من انتی رفتم تشخیص نداد گفت آنومالی بیا حتمی میگم.25م آنومالی نوشته برام.الان 17هفته ام.ولی خب تهوع و ویار و علائمم شبیه اون دوتاس😥

شما چند هفته ای؟

بله شرایطمون مثل همه.خدا برای هردومون بهترین رو بخواد.من انتی رفتم تشخیص نداد گفت آنومالی بیا حتمی م ...

ان شاالله عزیزم. 

آنومالی قطعیه قطعیه. من الان هفته12 هست کم کم باید برم ان تی. 

الان شما ماه چهارم هستی  نذر اسم محمد کن. خیلیا ازش جواب گرفتن دوستم ان تی بهش گفت دختره میگفت همین نذر رو کردم آنومالی گفت پسره. 

اصلا مهم نیست ویارا شبیه هم باشه. اصلا به این چیزا نیست. 

از کیت تخمک گذاری تاحالا استفاده کردی؟

اونم تا ۷۰ درصد تاثیر داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دختر کوچیکه منم همینکارو میکنه. الحمدلله که به نی نی و برنامه هایی که براش دارن دلشون خوشه. مدام هم ...

ای جانم خدا حفظشون کنه عزیزم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم