2777
2789
عنوان

ویروس جدیده

278 بازدید | 22 پست

بابام بدن درد و معده درد داره از شب 

رفت دکتر آمپول هم زد بهتر شده ولی کامل خوب نشده 

میگن ویروس جدیده ، درسته

چقد طول میکشه  بدن دردش خوب بشه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خیلی بده اره ویروس جدیده 

من الان نزدیک دو ماهه درگیرشم 

دوبار گرفتم 

منم اولش بدن درد داشتم اصلا صدام در نمی یومد و گلو درد و سرفع

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

وای زلزله بودو طوفان خدا به خیر کنه . انشالله خوب میشه اره میگن جدیده اما از یکماه پیش من دیدم بستکی به بدن فرد داره توی بزرگسال‌ها شاید دو سه روز اما پسر کوچیکم دو هفته تب داشت

وای خیلی بده اره ویروس جدیده من الان نزدیک دو ماهه درگیرشم دوبار گرفتم منم اولش بدن درد داشتم اصلا ص ...

البته الانم هنوز بعد دو‌ماه سرفه و خلط گلو دارم

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

من گلودرد شدید دارم ولی سرفه نمیزنم و بدنم درد نمیکنه؛ ممکنه علامت ویروس باشه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اونای گرفتن نهایت ۴_۵روز خوب شدن فقط سرفه اش طولانی میشه

دقیقا منم 

الان نزدیک یکی دوماهه سرفه و خلط گلو ول کنم نیست

من گلودرد شدید دارم ولی سرفه نمیزنم و بدنم درد نمیکنه؛ ممکنه علامت ویروس باشه؟

منم صبح از خواب بیدار شدم گلوم درد میکرد کمی میسوخت بعد یهو سر ظهر لرز افتاد به جونم سر درد حالم بد شد بیحال شدگ سریع رفتم دکتر سرم و انتی بیوتیک تزریقی داخل سرم دوتام انتی بیوتیک ردزی یه دونه قرص ازیترومایسینم داده گفت کروناس

منم صبح از خواب بیدار شدم گلوم درد میکرد کمی میسوخت بعد یهو سر ظهر لرز افتاد به جونم سر درد حالم بد ...

مرسی از راهنماییت عزیزم من باردارم و کلا شرایط جسمی خوبی ندارم فردا میرم دکتر خدا کنه کرونا نباشه😭

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مرسی از راهنماییت عزیزم من باردارم و کلا شرایط جسمی خوبی ندارم فردا میرم دکتر خدا کنه کرونا نباشه😭

نگران نباش بیرون میری ماسک بزن رعایت کن مهمونی نرو مراقب خودت باش تا بسلامتی زایمان کنی منم پارسال تابستون توی ۱۹هفته مریض شدم بد مرداد ماهم بود پوستم کنده شد خیلی مراقب باش ویروس فعالیه امروز درمانگاه همه زیر سرم بودن 

نگران نباش بیرون میری ماسک بزن رعایت کن مهمونی نرو مراقب خودت باش تا بسلامتی زایمان کنی منم پارسال ت ...

امروز بعد از مدتها رفتم یه دوری تو بازار بزنم خدا کنه نگرفته باشم اصلا تا چهارماه دیگه هیچ جا نمیرم