2777
2789
عنوان

اهههههه

68 بازدید | 12 پست

با یکی بودم خیییییلی حالمو بد کرد من قراره کنکور بدم رفته چسبیده به یه دختره که معلمه ومن میخواستم معلم شم بعدش دختره یه بویی برده پسره رو از پیجش پرتش کرده بیرون الان دیدم بعد از چندین ساعت دختره منو بلاک کرده :) 

با اون کات کرده دنبال ارامششه دیگه بلاک زد تموم شه یا منو بلاک کرد مشکل از من بود؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگ جفتتونو بلاک کرده خاطره ایی نمونه لابد😂

الحمدلله اگه اینطور باشه 🙂💔

باور میکنی تو سخخخت ترین وبدترین شرایط ولم کرده رفته با اونکه دانشجوئه مثلا حرصم بده من نمیتونم فرهنگیان بیارم

الحمدلله اگه اینطور باشه 🙂💔باور میکنی تو سخخخت ترین وبدترین شرایط ولم کرده رفته با اونکه دانشجوئه ...

چن سالتونه!

چیشد کح اینطوری شد

ولش برو ی حرفه ایی یاد بگیر درآمدت بیشتر از ی فرهنگی میشه. 

چن سالتونه!چیشد کح اینطوری شدولش برو ی حرفه ایی یاد بگیر درآمدت بیشتر از ی فرهنگی میشه.

من سنم کمه ولی بهش گفتم تو نباید اذیتم میکردی وکاری به کارم داشتی اگه منو نمیخواستی برا سنتو موقعیتمون احترامتو نگه داشته بودم لیاقت نداشتی قدر ندونستی

چن سالتونه!چیشد کح اینطوری شدولش برو ی حرفه ایی یاد بگیر درآمدت بیشتر از ی فرهنگی میشه.

از هر انگشتم هنر میباره فرهنگیان چیه اگه امسال درومدم بازم هنرمو استعدادمو ول نمیکنم اصلن چقدددد ناراحت شدم مامانمو دیدم حالش یجوری شد دیده ناراحتم بخدا چقد گل دختر بودم اخلاقموووو گند کرد تحمل هیچیو ندارم 

[QUOTE=380965630]از هر انگشتم هنر میباره فرهنگیان چیه اگه امسال درومدم بازم هنرمو استعدادمو ول نمیکنم اصلن چقدددد نار 

عزیزمم نمیگم فرهنگیان پرفکته اما خبب اونطور هم کح شما میگید چیه!

نیست

😂🙂😐

[QUOTE=380965630]از هر انگشتم هنر میباره فرهنگیان چیه اگه امسال درومدم بازم هنرمو استعدادمو ول نمیکن ...

ای بابا من الان از استرس دارم میمیرم نمیدونم نتیجش چی میشه دوس دارم بیارمش اصلن هدفم ازول همین فرهنگیان بود اما واقعا چیزی نیستتتت که دربرابرش اینکارو داره با غرورم میکنه

ای بابا من الان از استرس دارم میمیرم نمیدونم نتیجش چی میشه دوس دارم بیارمش اصلن هدفم ازول همین فرهنگ ...

با همچین ادمی نباشی هم بهتره .که واس این چیزا بخادتت و تحت فشار قرار بده