دخـترموفرفریm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 500 عنوان بند ناف بچتونو چیکارکردین❓ 237 بازدید | 18 پست من خودم خونه نگهش داشتم شما چیکارکردین باهاش؟؟؟؟؟ اعتقادی به این حرفا دارین که فلان جا بندازمش اینکاره بشه اونکاره بشه به فکر بندناف بچه دومم😂😂😂 یه خانواده سه نفره🍭🍁👨👩👧 1404/02/14 | 01:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 بده به بچه ی عموش🤣 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 میخواستم بندازم دانشگاه یادم رفته مونده خونه ننداز بابا زشته کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخـترموفرفریm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 500 بده به بچه ی عموش🤣 چرا؟؟؟؟؟ یه خانواده سه نفره🍭🍁👨👩👧
nctxty عضویت: 1399/06/16 تعداد پست: 1971 ن بابا الکیهمثلا الان بیفته تو دسشویی بچه چیکاره میشه 😕😂😂😂 معجزه ی خدا خبر نمیکند📣 لطفا با احتیاط ناامید شوید⛔️
zahra1379hhhhhh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5363 دست مامانم بود نمیدونم کجا انداخت 👑❤️🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️🔥👑
دخترراهنما عضویت: 1403/09/16 تعداد پست: 9441 چرا؟؟؟؟؟ همون اهنگ که میگه نافتو واسه من بریدن ححح😂 کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻
دخـترموفرفریm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 500 ن بابا الکیهمثلا الان بیفته تو دسشویی بچه چیکاره میشه 😕😂😂😂 خخخخخ اره دیگ ولی عقلانی نیس یه خانواده سه نفره🍭🍁👨👩👧
mahiقرمز عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 582 ن بابا الکیهمثلا الان بیفته تو دسشویی بچه چیکاره میشه 😕😂😂😂 چاه باز کن ؟
logan_0274 عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 3190 یه هزینه میگیرن نگهش میدارن ازش به عنوان سلول های بنیادی استفاده میکنن اگه بعدا برای فرزند مشکلی به وجود اومد از طریق همین بند ناف میتونن اون مشکل رو حل کنن مربی باشگاه بدنسازی
دخـترموفرفریm مدیر استارتر عضویت: 1402/11/10 تعداد پست: 500 همون اهنگ که میگه نافتو واسه من بریدن ححح😂 😂😂😂خدانکنه بااون پسرعموی های خنگش یه خانواده سه نفره🍭🍁👨👩👧