2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم

84 بازدید | 11 پست

تقریبا یک سال نیم پیش با یه پسری دوس بودم خیلی پسری خوبی بود از خوبی این بشر هرچی بگم بازم کمه دانشجو بود تو رشته برق تو درس اینا کمکم میکرد روحیه انگیزه خیلی بهم میداد منم اون موقع کلاس یازدهم بودم از سادگی بدبختی رفتم این موضوع به دخترعمو های اشغالم گفتم اونا هم کل فامیل پر کردن بابام موضوع فهمید تا سه ماه گوشی از من گرفت زنگ زد هرچی لیچار بود سر اون بدبخت اوار کرد منم دیگه به سختی فراموشش کردم بشدت افت تحصیلی کردم یه مدت افسردگی گرفتم بعد دیگه اخرای مرداد اینا بود وارد جریان درس کنکور اینا شدم .....ولی هنوزم نتونستم فراموشش کنم همه این نه ماه ده ماهی که گذشت به یادش بودم با اینکه ابروم جلو خانواده فامیلا رفت همه دوستا اونوفامیلای عوضی مصبب بدختی من بودن 

پسر خوبی وجود ندارع خوب شد زمان کنکورت وارد رابطه نشو برااینکارا وقت زیادع هنوز سنی نداری اونقد آدم بیاد تو زندگیت بره آبروتم نرفتع این چیزا تو این سن عادیع

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر بده 

عیب نداره خودت رو سرزنش نکن 

بشین برای اهدافت تلاش کن که به جایی برسی که مستقل بشی و هر وقت که تونستی اون موقع به راحتی شرایط اشنایی با هر فردی رو داشته باشی

برات آرزوی بهترین ها رو دارم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!
پسر خوبی وجود ندارع خوب شد زمان کنکورت وارد رابطه نشو برااینکارا وقت زیادع هنوز سنی نداری اونقد آدم ...

فرق داشت که میگم از این هول های بدرد نخور نبود 😭😭مشکل این جاس نمی تونم از فکرش دربیام

چقدر بده عیب نداره خودت رو سرزنش نکن بشین برای اهدافت تلاش کن که به جایی برسی که مستقل بشی و هر وقت ...

هرباد تو این مدت میخواستم بهش زنگ بزنم ولی میترسیدم از ابرو ولی مطمئنم اگر اون بود الان این وضعیت من نبود یه روح داغون 

عزیزم هیچوقت با دوست و فامیل در مورد چیزای شخصیت حرف نزن. حتما حتما یه روزی یه جایی به نفع خودشون از ...

از حسادت کاری باهم کردن که هیچوقت نمیتونم فراموش کنم رفت به بدترین شکل گذاشت کف دست بابام

هرباد تو این مدت میخواستم بهش زنگ بزنم ولی میترسیدم از ابرو ولی مطمئنم اگر اون بود الان این وضعیت من ...

بهش فکر نکن دیگه گذشته سعی کن هی فکرت رو درگیر نکنی ایشالله هر خیره برات پیش بیاد 

خیلی سعی کردم نشد

اره میدونم واقعا سخته

وقتی وابسته یکی باشه و بدون هیچ حرفی همه چی اینجور تموم شه سخته

ولی دختر از رو تجربه میگم مطمئن باشه داره زندگیش رو میکنه الان توهم ادامه بده حتی به اجبار  کاری که شده نشخوار فکری برای خودت ایجاد نکن اونم به خاطر جنس مخالف که ارزشش نداره 

اره میدونم واقعا سختهوقتی وابسته یکی باشه و بدون هیچ حرفی همه چی اینجور تموم شه سختهولی دختر از رو ت ...

من خیلی وابسته شده بودم جوری که تا چند ماه حال درست درمونی نداشتم 

نمیدونم الان چیکار میکنه اخه تو تهران دانشجو بود خانوادشم تهران بودن دیگه ازش خبر ندارم هی به سرم میزنه بهش پیامی یا زنگی بزنم باز ته دلم میترسم چندبار با چندتا شماره همینجوری زنگ زدم ولی.....