2777
2789

من اون ماه به جلوگیریمون شک داشتیم باید ۲۴ فروردین پریود میشدم که نشدم ۲۸ بیبی چک زدم منفی شد منم خیالم راحت شد

ولی هنوز پریود نشدم 

استرس دارم به نظرتون ممکنه باردار باشم؟دارم دیونه میشم خوشحالی شوهرم بدتر تو اعصابمه

انشاالله هرچی صلاحه براتون اتفاق بیفته♥️🌷

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه پس چرا بیبی چکم ۲۸ منفی شد ؟با من ازین شوخیا نکن😂

دختر تو دو هفته پیش زدی فردا دوباره بزن 

شاید لقاح دیر بود من بی بی اول منفی بود پنج ساعت بعد مثبت شد باردار بودم 

واقعا یه حس تو خودمم هست که نگرانیم بیشتر میکنه

ناشکری نکن آذر جنینم از دست دادم هر روز دلم پیششه کاش الان داشتمش اگه زنده بود ماه بعد زایمان باید میکردم 😭 خدا وشکر کن عزیزم نماز شکر بخون

ناشکری نکن آذر جنینم از دست دادم هر روز دلم پیششه کاش الان داشتمش اگه زنده بود ماه بعد زایمان باید م ...

عزیزدلم انشااله خدا به زودی زود یه نینی خوشگل بهت بده 

چشم هرچی خدا بخواد