2777
2789
عنوان

شوهر حسابگر

348 بازدید | 32 پست

سلام خانوما

شوهرم کمی خسیس و اخلاق حسابگر و آینده نگری داره.تولد پسرم بود هفته پیش ۷ ۸ تومن خرج کردیم واس غذا و اینا و از قبل براش پلی استیشن خریده بود بگذریم خلاصه

اینارو گفتم بدونید بعضی موقعیت ها خوب خرج میکنه بعضی وقتا نه

مثلا تولد دختر جاریم بهم ۵۰۰ داد شوهرم بردم دادم تولدش بعدش ی هفته بعد جاریم ۶۰۰ آورد تولد پسرم و مادرشوهرمم ۴۰۰ آورد بعد رفتنشون من پولارو برداشتم اومد گف بده پولارو چون تولد دختر برادرم من ۵۰۰ دادم تو ک ندادی پس ۶۰۰ واس منه و پول مادرمم همچنین چون تولد زیاد خرج کردم پس پول مال منه.واقعیتش منم خانه دارم ماهی ۱ تومن بهم میده کارمند دادگستری حقوقش فک کنم از ۲۰ تا ۳۰ متغیر باشه.ولی بهم ۱ تومن میده اینم بگم ماهی ۳ تومنم سود بانکی دارم خودم و مادرمم ۲ تومن میده بهم ماهی زیاد محتاج ۱ تومن شوهرم نیستم.ولی خب آدم دوس داره شوهرش دست و دلباز باشه و براش خرج کنه.ولی این اینجور اخلاقایی داره مثلا ۸ تومن واس تولد خرج کرد ی لیست نوشتم همشو اجرا کرد ولی لنگ اون  ۱تومن هدیه تولد بود منم گفتم اون هدیه تولد پسرمون معامله نیستش ک گف نه بده قسط دارم و میدونم الکی میگ چون گوشیش دیدم مانده پولش بعد خرج کردنا ۱۰ ملیون بود و قسطاشو داده بود و یه مردیه قسمت های مالی شو نمیذاره بفهمم و منو ولخرج میدونه.حالا امشب پدر مادرم اومده بودن خونمون بابام گف پاشو زود بریم از بانک پول برمیدارم منم گفتم بابا من نقد دارم بدم بهت تو بزن حسابم زود شوهرم گف من فردا میرم بانک بده بهم بزنم حسابت واقعیتش بهش اعتماد نداشتم گفتم نه بمونه همونجوری خرج میکنم اومد بعد رفتن مهمونا بهم گف زود باش ۱ تومن بده مامانم داده نمیدونم برادرم داده تو ک پشت سرشون هی حرف میزنی بده بهم پولاشون و از این ب بعد دیگ پول فامیل خودتو بردار ن فامیل من  تو بهم اعتماد نداری و فلان منم گفتم آره اعتمادم رفته خودت باعثش شدی منو محتاج ۱ تومن کردی گف اره من اون ۱ تومن از خرج ماهیانت میزنم گفتم بزن دیگ ۱ تومنتم نمیخام خلاصه اینجوری شد.خیلی ناراحتم بنظرتون چ کنم بدم بهش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نده بزار تا کو ..نش بسوزه

اره منم میخام این اخلاقش از سرش بیوفته آخه میدونی مثلا تو فامیل ما رفت و آمد زیاده مثلا زیارت میرن پول میبرم ماشین میخرن خونه میخرن تولد میگیرن و شوهرم میگ من پول واس اینا ندارم واس همون یا مامانم میده از طرف من به فامیلام یا خودم و پولیم ک ب من میدن فامیلا خودم برمیدارم ولی وقتی خواهر و برادر شوهرم پولی میدن این میگ بده ب خودم چون من دادم ک دادن.حالا موندم اون یک تومن ماهیانمم دیگ نمیده فکر کنم

باهمچین ادمی زندگی میکنی؟خرجی نمیده براچی زن گرفته

چ کنم ۸ سال باهاش زندگی کردم هرسال دعوا سر پول داشتم باهاش و پسرم کوچیک استرس گرفته انقد دعوا کردیم شبا جیش میکنه سر جاش مادرم هم میگ من میدم خرجت حتی اون ۱ تومنشم نگیر فقط بخاطر بچت.منم موندم

اره منم میخام این اخلاقش از سرش بیوفته آخه میدونی مثلا تو فامیل ما رفت و آمد زیاده مثلا زیارت میرن پ ...

دعوا راه بنداز زهرمارش کن اگه میترسه قهر کن برو بچت بزرگ شه خودش کادوهاشو دیکه نمیده واینکه کادوی سالی یبار ارزش دعوا نداره ...ولی اینکه واس تو حساب کتاب میکنه باید آدم شه

کادوی بچه برای بچه است نه برای شما یا پدرش

آخه پسرم کوچیک نمی‌فهمه و چیزی هم نیاز نداره من بیشتر از اون نیاز دارم گفتم مثلا روز معلم پدرم نزدیک بهش چیزی میخرم آخه اگ از شوهرم میخاستم نمی‌داد یا مثلا رنگساژ موهام میرم خیلی چیزایی ک شوهرم نمیده میگ ۱ تومن میدم و با ۱ تومن چه میشه کرد

آخه پسرم کوچیک نمی‌فهمه و چیزی هم نیاز نداره من بیشتر از اون نیاز دارم گفتم مثلا روز معلم پدرم نزدیک ...

پس انداز کن براش عزیزم من تاحالا هزارتومن هم از هدیه های بچه هام برنداشتم از اول تولد همه مولشون رو برای هر کدومکیه حساب باز کردم ریختم اون تو ، خورد خورد جمع که میشد طلا میخریدم میذاستم کنار برای اینده شون 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
دعوا راه بنداز زهرمارش کن اگه میترسه قهر کن برو بچت بزرگ شه خودش کادوهاشو دیکه نمیده واینکه کادوی سا ...

خیلی اخلاقای خاصی داره مثلا چون تولد پسرم زیاد خرج کرده بود دیگ اگ روز معلم ازش پول میخاستم واس پدرم چیزی بخرم نمی‌داد زود ربط میده ب اینک خرجش زیاد بوده این ماه با این ک ۱۰ تومن ته کارتش و من ۱۰۰ تومن خالی