سلام خانوما
شوهرم کمی خسیس و اخلاق حسابگر و آینده نگری داره.تولد پسرم بود هفته پیش ۷ ۸ تومن خرج کردیم واس غذا و اینا و از قبل براش پلی استیشن خریده بود بگذریم خلاصه
اینارو گفتم بدونید بعضی موقعیت ها خوب خرج میکنه بعضی وقتا نه
مثلا تولد دختر جاریم بهم ۵۰۰ داد شوهرم بردم دادم تولدش بعدش ی هفته بعد جاریم ۶۰۰ آورد تولد پسرم و مادرشوهرمم ۴۰۰ آورد بعد رفتنشون من پولارو برداشتم اومد گف بده پولارو چون تولد دختر برادرم من ۵۰۰ دادم تو ک ندادی پس ۶۰۰ واس منه و پول مادرمم همچنین چون تولد زیاد خرج کردم پس پول مال منه.واقعیتش منم خانه دارم ماهی ۱ تومن بهم میده کارمند دادگستری حقوقش فک کنم از ۲۰ تا ۳۰ متغیر باشه.ولی بهم ۱ تومن میده اینم بگم ماهی ۳ تومنم سود بانکی دارم خودم و مادرمم ۲ تومن میده بهم ماهی زیاد محتاج ۱ تومن شوهرم نیستم.ولی خب آدم دوس داره شوهرش دست و دلباز باشه و براش خرج کنه.ولی این اینجور اخلاقایی داره مثلا ۸ تومن واس تولد خرج کرد ی لیست نوشتم همشو اجرا کرد ولی لنگ اون ۱تومن هدیه تولد بود منم گفتم اون هدیه تولد پسرمون معامله نیستش ک گف نه بده قسط دارم و میدونم الکی میگ چون گوشیش دیدم مانده پولش بعد خرج کردنا ۱۰ ملیون بود و قسطاشو داده بود و یه مردیه قسمت های مالی شو نمیذاره بفهمم و منو ولخرج میدونه.حالا امشب پدر مادرم اومده بودن خونمون بابام گف پاشو زود بریم از بانک پول برمیدارم منم گفتم بابا من نقد دارم بدم بهت تو بزن حسابم زود شوهرم گف من فردا میرم بانک بده بهم بزنم حسابت واقعیتش بهش اعتماد نداشتم گفتم نه بمونه همونجوری خرج میکنم اومد بعد رفتن مهمونا بهم گف زود باش ۱ تومن بده مامانم داده نمیدونم برادرم داده تو ک پشت سرشون هی حرف میزنی بده بهم پولاشون و از این ب بعد دیگ پول فامیل خودتو بردار ن فامیل من تو بهم اعتماد نداری و فلان منم گفتم آره اعتمادم رفته خودت باعثش شدی منو محتاج ۱ تومن کردی گف اره من اون ۱ تومن از خرج ماهیانت میزنم گفتم بزن دیگ ۱ تومنتم نمیخام خلاصه اینجوری شد.خیلی ناراحتم بنظرتون چ کنم بدم بهش؟