2821
2789
عنوان

رفتم عروسی

534 بازدید | 21 پست

دیدم چقد با همسن و سالای خودم فرق دارم انگار خیلی از سنم بزرگترم ن مثل اومد لباس میپوشم ن ارایش و حتی رفتار میکنم عروس چنان بلد بود عشوه و ناز بریزه که من هیچی نمیدونم خوبه یا بد این

منم همینم

یک زمانی فکر میکردم خوبه الان خنثام

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا اینطوری هستی

با این افکار بزرگ شدم مثلا اکثرا تو بچگیم هرچی میخواستم میگفتن نمیشه و بقیه اشتباه میکنن مثلا حتی عروسی با لباسای خیلی بد میرفتم و بهم میگفتن خودتو مقایسه نکن..از لحاظ رفتاری هم با بقیه فرق دارم چون تو شرایط تقریبا بسته ای بزرگ شدم بجز مدرسه همش خونه بودم شاید هر ۴_۵ ماهی مهمونی 

نه بیمارم نه خوشحالم نه از حالم خبر دارم/گهی با جان گهی با دل گهی از هر دو بیزارم/ گهی شاد و غزل خوانم گهی از درد بی تابم/ چه غوغاییست در این عالم که من حیران حیرانم

خواهری نداشتی ؟

اون زمان نه

الان دارم کلاس اوله

مادرت چی

مادرم هم مثل خودمه یا باید بگم من از مامانم خیلی بهترم

مامانم زود ازدواج کرد و بعد داستانش مفصله اونم با بقیه فرق داره

مادرم هم مثل خودمه یا باید بگم من از مامانم خیلی بهترممامانم زود ازدواج کرد و بعد داستانش مفصله اونم ...

یعنی بهت نمیگه چی خوبه چی بد چی برات بهتره چی بدتر من مامانم سادگی داره خیلی ساده هست برا همین هيچی هوشیاری نکرد