2777
2789

سلام خانوما من الان هفته 24ولی بچم حس میکنم پایین نزدیک واژنم تکون میخوره شکمم بالا نیوده شما ها چجوریه شکمتون خیلی نگرانم درضمن تو سونو انومالی سرویکسم 35بوده چیزی نگفتن مه جفت پایینه یا نه

منم تا پنج ماهگی تکوناشو خیلی پایین احساس میکردم,بزرگتر که بشه دیگه میاد تا تو حلقت😁😁بعضی وقتا انقدر به دنده م فشار میاره نگرانش میشم. طول سرویکستم عالیه عزیزم 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
منم تا پنج ماهگی تکوناشو خیلی پایین احساس میکردم,بزرگتر که بشه دیگه میاد تا تو حلقت😁😁بعضی وقتا انق ...

مرسی عزیزم اخه این هفته شش ماهم تموم میشه میرم تو هفت واسه این میگم چرا بالا نمیاد اینم بچه دوم وایه اولی اینطوری نبودم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی عزیزم اخه این هفته شش ماهم تموم میشه میرم تو هفت واسه این میگم چرا بالا نمیاد اینم بچه دوم وایه ...

نگران نباش عزیزم, دقیقا یادم نیست تا کی پایین بود, آخه من تو سونو آنومالی جنسیت شو فهمیدم تا جاییکه یادمه یکی دو ماه بعدشم خیلی پایین بود, واسه همین حدودی گفتم پنج ماهگی 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

منم هر کی منو میبینه میگه چرا اینقدر شکمت پایینه - من توی سونو عادی غربالگری طول سرویکسمو 29 زد و دکتر گفت کمه برو سونو واژینال اگه کم باشه باید سرکلاژ بشی که تو واژینال 34 بودم و گفت مشکلی نیست - شما شاغلی؟ یا زیاد میشینی؟

منم هر کی منو میبینه میگه چرا اینقدر شکمت پایینه - من توی سونو عادی غربالگری طول سرویکسمو 29 زد و دک ...

عزیزم زایمانمانشاا..3/9زده واسه منم همینطوره پایین بعدشم الانم دوماه استراحت مطلق تقریبا چون خونریزیو لکه بینی داشتم تازه یکم بهتر شدم خداروشکر تاریخ زایمان شما کی

برای منم پسر - البته بعضی ها میگن پسر یکم پایین هست - خداروشکر که ب خیر گذشت بازم رعایت کن و استراحت

مرسی عزیزم باشه انشاا.... همه به سلامتی زایمان کنن ماهم همینطور