2777
2789
عنوان

پسره میگه قدم دست خودم نیست که کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 40 پست
ای بابا چرا توهین آمیز خب میگم بالاخره قد برای شما هم که آقایی مهمه دیگهحالا هر چی بگی اون دختر طفلی ...

توهین امیزه چون داری علاقشو زیر سوال میبری

مسئله الان قد دخترا و پسرای دیگه نیست مسئله اینه که مثلا شما بری به یه پسر ابراز علاقه کنی اون جای اینکه محترمانه ردت کنه بگه اگه رفیقم رو بهت معرفی کنم زنش میشی؟! در صورتی که تو از اون خوشت اومده 

{ خانم هستم }

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توهین امیزه چون داری علاقشو زیر سوال میبریمسئله الان قد دخترا و پسرای دیگه نیست مسئله اینه که مثلا ش ...

عزیزم خب از چی خوشش اومده ظاهر دیگه 

بعد به من میگه ظاهر بین نباش

خب اونم به من گفت ظاهر بین پس توهینه

توهین امیزه چون داری علاقشو زیر سوال میبریمسئله الان قد دخترا و پسرای دیگه نیست مسئله اینه که مثلا ش ...

همین جوری اولش هم نگفتم که قدت بده و اینا 

یه جورایی ردش کردم گقت مشکلت چیه و اینا 

گفتم قد بلند دوست دارم میگه دست خودم نیست قد ظاهر بین نباش و اینا

چطور خودشون دختر داف میخوان بعد میگن قدمون دست خودمون نیست😏

والا به خدا 

هی میگن قد بلند خیانت کاره خرابه اله بله

خب پس منم قدم تو دخترا بلنده چهرمم خوبه لابد خیانت کارم 

چرا امروز دقیقاااا همین موضوع برا منم پیش اومد قد من ۱۶۵ قد پسره ۱۷۰ حالا هرچیم میگفتم میگفت تو قد خ ...

عنترا خودشون نمیرن دنبال دختر ۱۴۰ یا ۱۵۰ بعد برا ما کلی اسم میذارن که پرتوقعیم😑😑😑

خب مرتیکه تنها ویژگی ای که زن و مرد رو از هم جدا کرده ویژگی فیزیکیمونه

قرار باشه عین من باشی یا از من ضعیف تر خو میرم زن میگیرم تازه خوشگلم هستن دخترا والا

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

عنترا خودشون نمیرن دنبال دختر ۱۴۰ یا ۱۵۰ بعد برا ما کلی اسم میذارن که پرتوقعیم😑😑😑خب مرتیکه تنها و ...

بعد جالبش اینه هی میگن قد بلند خیانت کاره 

اونا رو از چشم بندازن

بعد جالبش اینه هی میگن قد بلند خیانت کاره اونا رو از چشم بندازن

حرف مفت

میگن پولداراهم خیانت کارن

ولی تاحالا از ی فقیر قد کوتاه خیانت و لاشی بازی ندیدی بفهمی چقدررررر باسنت اتیش میگیره😬😬😂

حداقل برای پولدارای قد بلند میگی همه چی فراهم بوده و خیانتم‌ کردن ولی برا این عنتراااا هیچی فراهم نیست به زوررررر ی راهی میسازن‌که خیانت کنن

بعد میدونی بدتر از اینکه خیانت کنن چیه؟ اینه که بخوان خیانت کنن ولی هیچ دختری بهشون پا هم نده اینقدر که داغونن😂😂😂 کاملا انتخابت میره زیر سوال😂😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

حرف مفتمیگن پولداراهم خیانت کارنولی تاحالا از ی فقیر قد کوتاه خیانت و لاشی بازی ندیدی بفهمی چقدررررر ...

ای وای این دیگه نوبرشه

حالا این اصرار داشت دخترا تو بانک همش بهم شماره میدن نمیگیرم