2777
2789

من عمم معلم مطالعاتم هست وظهر ها باهم می ریم خونه و درسم هم خوبه نوبت اول ۲۰ شدم ،بعد بچه ها می گن که تو سوالات رو داشتی و با پارتی بازی معدلت ۲۰ شده عین بچه کوچولو ها با اما می ری خونه و کلی حرفای بد تر از این... من دیگه نمی کشم چی بگم که کلا دهنشونو ببندن خلاص شم؟؟؟

راهکار بگین لطفاا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو از قبل می شناختن بعضی از بچه هامون چون تو دبستان باهم بودیم بعد تا روز وال مدرسه شدن گفتن فلانی ...

ماهم راهنمایی که بودیم یکی ازهمکلاسیام فامیل بودبامدیرمدرسه بعدمعدلشم 20شددرصورتی که دانش آموزازاون زرنگ ترداشتیم معدلش ازاون کم ترشد

ماهم راهنمایی که بودیم یکی ازهمکلاسیام فامیل بودبامدیرمدرسه بعدمعدلشم 20شددرصورتی که دانش آموزازاون ...

نه خب من درسم از اول خوب بود بعد عمم معلمه تهش یه درسو بیست کنه بقیرو که نمی تونه ( که اونم نیازی به بیست کردن نداشتم)

نمی شد فامیلی دوتامون یکیه و معلما می پرسیدن که نسبت فامیلی دارید با فلان معلم یا نه ، منم ناچار بای ...

بازم نیاز نبود، میگفتی فامیلیمون مثل همه

من چندتا مورد بود فامیلیا استادامون فامیلی خودم ولی نسبتی نداشتیم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بازم نیاز نبود، میگفتی فامیلیمون مثل همهمن چندتا مورد بود فامیلیا استادامون فامیلی خودم ولی نسبتی ند ...

الانم گفتی دیگه مهم نیست 

این قضاوته طبیعیه، ولش کن

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی