2777
2789
عنوان

همچین احساسی😕💔

272 بازدید | 36 پست

کسی رو دیدین که دختر باشه ولی خیلی حس پسر بودن داشته باشه؟

هنوزم اونطوریه یا تغییر کرده؟

جدی جوری باشه که حتی نتونه به ازدواج و...فکر کنه فقط به تغییر جنسیت فکر کنه

برای دوستم خیلی نگرانم اینطوریه ممنون میشم راهنمایی کنید😕💔

چند سالشه

اگه کم سنه که ولش کن درست میشه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷ سالشه چند ماه مونده بشه ۱۸یعنی بهش اهمیت ندیم؟

شاید باورت نشه ولی ۱۷ هم هنوز بچه است

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

اما همه میگن تو این سن احساسات واقعی شکل میگیره!

نه واقعا اصلا هم اینطور نیست

۱۷ ۱۸ سالگی تازه ادم وارد سنی میشه که هنوز تجربه زندگی کردن نداره

فعلا هم نمیتونه از خودش کاری کنه تغییر جنسیت هم که الکی نیست اگه اینقدر تصمیمش جدیه و واقعاااا مشکلی داره 

خانوادش حلش میکنن نگران نباش قربونتتتت

درسته💗🦋

ایشالاااا که هر چی شد به صلاحش باشه