2777
2789

من ن اما اونی ک باهام تو ی ماشین بود پدال گازو پیدا نکرد 😂😂😂 بعد خودشم هر هر میخندید

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ن اما اونی ک باهام تو ی ماشین بود پدال گازو پیدا نکرد 😂😂😂 بعد خودشم هر هر میخندید

جان یسوال

۳ نفر عقب میشینن ک نوبتی بیان جلو؟

خب گیریم من وسطشون نشسته بودم چطو رد شدم از در پشتی افسر پیاده شممم چون‌میگن باید از در سمت افسر پیاده شی

وای بار اولمههه

عزیزم سوال بالایی ج میدی

نوبتی نیست بالیسته،، ولی اگه بازوسط بودی،، آره، ماشین که ایستاد باید از طرفی پیاده بشی که درِ به طرف جدول یاهمون پیاده رو یاهمون جوب ویاهمون افسر پیاده بشی،، 

از کناردرافسر رد بشی و از جلوی ماشین بری و سوار بشی وبرونی.. 

ازپشت ماشین نری اشتباهه.. 

متوجه شدی.. 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
نوبتی نیست بالیسته،، ولی اگه بازوسط بودی،، آره، ماشین که ایستاد باید از طرفی پیاده بشی که درِ به طرف ...

اها مرسی عزیزم

وقتی افسر گفت قبولی شدی پیاده شو

اول ترمز و ایست کامل 

بعد دنده خلاص 

بعد ترمز دستی بالا ماشین خاموش میکنیم

کمربند باز میکنیم

شما بعدش دنده رو یک کردین؟

اها مرسی عزیزموقتی افسر گفت قبولی شدی پیاده شواول ترمز و ایست کامل بعد دنده خلاص بعد ترمز دستی بالا ...

درسته جانم.. 

پیاده شدنی یادت باشه یکطرفی که پیاده میشی،پشتت به خیابون(یعنی طرف عقب ماشین) نباشه،، جوری بمونی که پشتت به ماشین و روت به خیابون باشه،، یعنی درو بستنی دستت پشتت باشه وفقط چشمت رو دستت.. 

برای ما اینچیزارو زیاد تذکر میدادن.. 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️