2777
2789
عنوان

آیه ای قرآن❤️

77 بازدید | 9 پست

ترجمه آیه ««««««هیچکس نمیداند برایش چه قره العین هایی قرار دادیم که مایه شادمانی اوست

و قسم به خودم بهتر از چیزی که از دیت دادی بر تو ارزانی خواهیم داشت

تو کاملا تحت نطر ما هستی»»»»»

🟢🟢🟢سجده 17🟢🟢🟢

شکر که تو خدای رئوف منی🥹....

الهم صلی و سلم و زد و بارک علی رسول الله و آله الطهار

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@خانوم_معلم_آینده_هسد

سلام عزیزم چطوری از کنکورت راضی بودی بپرسم چطور بود یا شخصیه😁

آقایون حق شرکت در تاپیک من و ریپلای کردن کامنت من رو ندارن مردی که در چنین فضای خانومانه ای باشه حرفش برام مفتم گرونه.

سلام عزیزم چطوری از کنکورت راضی بودی بپرسم چطور بود یا شخصیه😁

سلام عزیزم ممنون تو چطوری ❤ نه راستش زیاد راضی نبودم وسایل ضروری رو یادم رفت ببرم خیلی حالم بد شد ☹

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

سلام عزیزم ممنون تو چطوری ❤ نه راستش زیاد راضی نبودم وسایل ضروری رو یادم رفت ببرم خیلی حالم بد شد ☹

عه چیا یادت رفت🥲🥲

عه چیا یادت رفت🥲🥲

خوراکی و ساعت 🥺

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

خوراکی و ساعت 🥺

حالا اونا زیاد مهم نیس فک کردم مداد پاک کن یادت رفته

حالا اونا زیاد مهم نیس فک کردم مداد پاک کن یادت رفته

چرا ساعت خیلی مهم بود اصلا دست و پامو گم کردم فکر کن بدون هیچ ساعت و اطلاع از زمانی امتحان دادم دهنم خشک شد