2777
2789
عنوان

فقط خانوما

166 بازدید | 12 پست

سلام خانوم ها دیدید الان یه آقا تا پیک زد وچه زود بقیه پسرا جواب دادن پس یعنی همش انلاینند.بیاین باهم از الان تصمیم بگیریم دیگه عکسمون دونزاریم .من دوس ندارم فرداروزی کسی عکسمون رو بزاره 😔باتشکر دوست جونی ها😍

خدایا بخاطر همه چی هزاران بار شکرت شکرت شکرت الهم صل علی محمد و آل محمد 💗

تازه گفت خانما نظر ندن بعضی خانما مثل ندیدهاسریع تایپ کردن

دیوانه و دِلبَسته ی اِقبالِ خودَت باش                   سَرگرمِ خودَت؛عاشِقِ احوالِ خودَت باش                  یک لَحظه نَخور حَسرَتِ آن را که نَداری                  راضی به هَمین چند قَلَمِ مالِ خودَت باش                       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ب همسرم گفتم میدونی آقایونم عضو نی نی سایتن خیلی تعجب کرد و گفت مگه میشه

چیکار دارن اونجا

انسان بودن خود به تنهایی یک دین خاص است که پیروان چندانی ندارد.                                                 نهایت فرومایگیست اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد.                                      لطف کنید اگه تونستید برای حاجتم یک صلوات بفرستید ممنونم🙏
من ب همسرم گفتم میدونی آقایونم عضو نی نی سایتن خیلی تعجب کرد و گفت مگه میشه چیکار دارن اونجا

😂😂😂وای دقیقا منم بهش گفتم هنگ کرد گفت فازشون چیه😨یه بار داشتم عنوانارو میخوندم همسرمم همراه من داشت میخوند یکم خوند گفت وااای چه چرته اینجا اقایون برا چی میان اینارو میخونن گفت این موضوع ها همش برا خانوماس که گفتم دیگه همه مثل تو اقا نیستن اونا فکر میکنن که اقان😂😂😂😂

اقایون اگه عضو سایت و انلاین هم نباشن به صورت مهمان میتونن عکسا و تاپیکای شما رو ببینن 

و مهمان هم سایت زیاد داره

به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟