mordabb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 447 عنوان پرو شلوار 90 بازدید | 5 پست دوتا شلوار اوردم خونمون بعد زیپ یکیش کشیدم بالا یهو دیدم وسط زیپه باز شد ، حالا من خراب کردم یا خراب بوده شلواره اندازم بود رو به گشاد حتی میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم 1404/02/13 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 9819 ببر تعویض کن اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mordabb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 447 ببر تعویض کن میگم یعنی من خراب نکرده باشم وگرنه کلا میخوام پسش بدم میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم
ناینگی_گولو عضویت: 1402/08/13 تعداد پست: 9819 میگم یعنی من خراب نکرده باشم وگرنه کلا میخوام پسش بدم اگر شلوار تنگ نبوده، با فشار زیپ نبستی،زیپ مشکل داشته اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
mordabb مدیر استارتر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 447 اگر شلوار تنگ نبوده، با فشار زیپ نبستی،زیپ مشکل داشته نمیدونم والا اخه چه زیپیه که یهو پاره شه ، اون شلوار دیگه تنگم بود ولی زیپش خراب نشد اینک گشاد بود یهو خراب شد میشه برای سلامتی اقا امام زمان و همه خانوادم یه صلوات بفرستید 😍 خدایا تو تنها تکیه گاهمی امیدم بعد خودت به خودته . دشمن شادم نکن مهربونم