لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101403 عنوان من زنی ام ک😔😪 616 بازدید | 5 پست من امّا زنی هستم🧕که دنیا را🌎روی نوک انگشتانم میچرخانم🤏ولی از پس دلتنگیهایم بر نمیآیم...🫀 تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀 1404/02/13 | 21:58 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101403 🥺🥺🥺🥺دلتنگی بد دردیه خیلیاز عصره دلتنگمولی نمیدونم دلتنگ چی یا کی تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀
شیلا۲۸ عضویت: 1398/01/23 تعداد پست: 6214 خیلیاز عصره دلتنگمولی نمیدونم دلتنگ چی یا کی واای من خیلی این حالت دارم خیلی حس بدیههی فکر میکنممیگم دلتنگ دوران مدرسه شدم؟؟دلتنگ بچگیمدلتنگ فلانی...ولی نمیفهمم دقیقا چی یا کیفقط میفهمم دلتنگی همه قلبمو گرفته
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 101403 واای من خیلی این حالت دارم خیلی حس بدیههی فکر میکنممیگم دلتنگ دوران مدرسه شدم؟؟دلتنگ بچگیمدلتنگ فلان ... عصر تلویزیون حرم امام رضا رو نشون میدادبعد اون من اینجوری شدم😔آره واقعا حس بدیه تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀