2777
2789
عنوان

کجا زلزله شد

215 بازدید | 17 پست

فهمیدین؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

اینجام احساس شد(کرج)

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملینا🖤خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... ای ایران، جان من خائنان و ابلیس صفتان هر چه بکوشند تا تو را ویران کنند،اما بدان که نتوانندولی بدان:ما اینجاییم. ما که جان را بی ارزش ترین بها می دانیم در راه فدا کردن برای تو.ای ایران من،همیشه قوی و استوار بمان که آینده از آن ماست.سر و جانم به فدای یک وجب از خاک پاک تو باد.🇮🇷🫀

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره منم منتظر تاپیکش بودم من رو مبل تکون خوردم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

کرج لرزید

منم کرجم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
من کرجم اصلا حس نکردم

من رو مبل نشستم انگار یکی با پاش میکوبید ب مبل قشنگ داشتم تکون میخوردم