xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 عنوان زیست 67 بازدید | 8 پست بچه ها من از روی کتاب خواندم ولی کامل نیست و نمیتوانم سوال جواب بدم چیکار کنم شبه نهایی.داذم زیست دوازدهم 1404/02/13 | 20:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sheydatrin عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1101 نمونه سوال بذار جلوت و بنویسخیلی انجام بده اینکارواینجوری نه که سوالو ببینی تو ذهنت جوابشو بگی بری بدی با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱
sheydatrin عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1101 نمونه سوال بذار جلوت و بنویسخیلی انجام بده اینکارواینجوری نه که سوالو ببینی تو ذهنت جوابشو بگی بری ب ... بعدی با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 نمونه سوال بذار جلوت و بنویسخیلی انجام بده اینکارواینجوری نه که سوالو ببینی تو ذهنت جوابشو بگی بری ب ... مرسی ولی من درسنامه خوب میخوام داری
sheydatrin عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1101 مرسی ولی من درسنامه خوب میخوام داری من خودم با یه پی دی اف تو سایت ک دانلود کردم خیلی خوب تونستم حفظ کنم همونو پرینت گرفتمبذا برم ببینم اسمش چی بود با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 من خودم با یه پی دی اف تو سایت ک دانلود کردم خیلی خوب تونستم حفظ کنم همونو پرینت گرفتمبذا برم ببینم ... بگو تو دوازدهمی من فردا امتحان دارم حداقل پاس بشم اصلا نمیفهمم کتاب چی گفته
sheydatrin عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1101 بگو تو دوازدهمی من فردا امتحان دارم حداقل پاس بشم اصلا نمیفهمم کتاب چی گفته نمیدونم از کدوم سایت دانلودش کردماسم نویسنده ش نوشته محبوبه فردوسیسرچ بزن پی دی اف جمع بندی محبوبه فردوسی ببین میاره بالا برات با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱
sheydatrin عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1101 یه همچین ساختاری داره با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱
xbnxkdjdbdj مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 3539 یه همچین ساختاری داره مرسی بزار ببینم پیدا میکنم خوبه این بخوانم از روش من هیچی بلد نیستم