2777
2789
عنوان

یعنی چی در اون دید ک با اون خوش بود

120 بازدید | 10 پست

یعنی من چ کم و کسری براش گذاشته بودم خیلی دوست دارم بدونم خیلی اخه همه چشمشون دنبال منه بعد این رفت با ی هرزه هرجایی دوست داشتم بهم بگه چ کمبودی در من دیده؟😔تروخدا سرزنشم نکنین نمیتونم فراموش کنم خیانتشو خودشم ک همش منکرش میشه و میگه من کاری نکردم اصلا حالم خوب نیست ۶ماه گذشته و هیچی در من تغییر نکرده یعنی حالم هنوزم داغونه تا کی اینجوریم اگر همینجور پیش بره نمیتونم اصلا باهاش زندگی کنم آخه هر بار ک میاد طرفم بغلم میکنه بوسم میکنه با خودم میگم همش الکیه و فقط بخاطر اینکه زنشم این کارارو میکنه و بر فرض میگه جزو وظایف شوهریشه اینقدر ب این چیزا فکر میکنم دارم داغون میشم چیکار کنم 🤦😩😭

ذات مرد خراب باشه 

زنش حوریه بهشتی هم باشه  بازم میره دنبال شیطان صفتان هرزه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ذات مرد خراب باشه زنش حوریه بهشتی هم باشه بازم میره دنبال شیطان صفتان هرزه .

پس این ذاتش خرابه چون اینقدر دختره خراب و زشته ک حد نداره اما شوهرم میگه اصلا همچین چیزی نیست و میگه من خیانتی نکردم اما امان از حس زن میفهمی چی میگم یعنی ی حسی بهم میگه هنوزم باهاش در ارتباطه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس این ذاتش خرابه چون اینقدر دختره خراب و زشته ک حد نداره اما شوهرم میگه اصلا همچین چیزی نیست و میگه ...

همینه .

یه اقایونی میشناسم خانمهاشون از نظر اخلاق و چهره بسیار زیبا هستن. اما با خانمهایی  رابطه دارن و اونا رو صیغه کردن که خانمها  حتی ابروهاشونم  دیده نمیشه  پوشش کامل کامل .  ببین دیکه مردا کی هستن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همینه .یه اقایونی میشناسم خانمهاشون از نظر اخلاق و چهره بسیار زیبا هستن. اما با خانمهایی رابطه دارن ...

یعنی زنایی ک صیغه میکنن محجبه هستن یا زنای خودشون؟

یعنی زنایی ک صیغه میکنن محجبه هستن یا زنای خودشون؟

صیغه ها .

به خدا زنای خودشون خوشتیپن زیبا . سر زبون دار .  

صیغه ها .به خدا زنای خودشون خوشتیپن زیبا . سر زبون دار .

خب حتما طرف محجبه دوست داره اما این هرزه ای ک من میگم ی تیپای ج ن ده ای میزنه قد کوتاه چاقالو افتضاح تازه مجردم هست دختره خراب اما من دوتا بچه زاییدم از اون خوشتیپ تر و خوشگل ترم بخدا گاهی میگم لیاقتش همونه منم برم دنبال زندگیم

خاک برسرا کاری به زشتی و قشنگی ندارن 

ذاتشون کثیفه 

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

خب حتما طرف محجبه دوست داره اما این هرزه ای ک من میگم ی تیپای ج ن ده ای میزنه قد کوتاه چاقالو افتضاح ...

ذات مردی خراب باشه براش مهم نمیشه طرف مقابلش کی هس . میره دنبالش .