2777
2789
عنوان

دیگه جوابشو ندم 🥲

106 بازدید | 5 پست

بچه ها من دانشجو پزشکیم (پز نیست لطفا بخونین )الان تو دوران وحشتناک امتحانامم هفته ای یکی دو تا امتحان ۵۰۰ صفحه ای دارم و واقعا کم آوردم ولی برای خواستگارم (که خیلی همو دوست داریم)وقت میذارم تا جایی ک بشه امروز امتحان داشتم دیشبش یه دقیقه نخوابیدم قرار بود ساعت ۵ باهم بریم بیرون منم گفتم نمیخوابم چون شب خوابم نمی‌بره دیگه خلاصه یه دفعه ناخودآگاه غش کردم گوشیمم سایلنت بود 

ایشون ساعت ۵ اومده دم خونه ده بار زنگ زده من متوجه نشدم رفته بیمارستان (فکر کرده طوریم شده)بعد زنگ زده خانوادم فهمیده خوابیدم 

الان هرچی زنگ زدم از ساعت ۷ برنداشت فقط یه لحظه برداشت گفت عصبیم بعدا حرف میزنیم و گوشش از دسترس خارج کرد !!!چند بار گفتم برنداشتم نگران نشو من خوابم این سناریو مرگ می‌سازه برام که مردم جواب نمیدم و از نگرانی میمیره 

مقصر منم!؟دیگه نمیخوام ببینمش که تنبیه بشه بابت کارش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار عصبانیتش کم شه بعد با هم حرف بزنین .منم دخترم دانشجوی پزشکی هست .درکت میکنم ولی این آقا هم براتون نگران شده  و خودتون میگین رفته بیمارستان حتی به خانواده زنگ زدا .شما هم درک کنین که وقتی شما تو خواب نازبودین به ایشون چی گذشته . قبل خواب بهش یه اس ام اس میدادین .الانم طوری نشده یه اس ام اس بدین و عذرخواهی کنین بگین اینجوری شد من خواب موندم .مطمئن باشین ایشون هم ازتون عذر خواهی میکنن و از دلتون در مییارن

بزار عصبانیتش کم شه بعد با هم حرف بزنین .منم دخترم دانشجوی پزشکی هست .درکت میکنم ولی این آقا هم برات ...

عزیزم ایشون باید درک کنه منو ...الکی نگرانمه همش یه دقیقه تلفن جواب ندم میاد در خونه ...اومده دم خونمون در زده اگه بابام اینا بودن عصبی میشدن همه چی بهم میریخت