2777
2789
عنوان

بیاین درد و دل

76 بازدید | 11 پست

من یه خواهر دارم که واقعا دوستش دارم ولی اون خیلی درون‌گراست.

هیچ زنگی تاحالا به من نزده از یک سال گذشته همیشه خودم بهش زنگ میزنم که اغلب اوقات جواب نمیده ولی هروقت جواب میده با روی خوش و مهربون هست. ولی من خیلی دلم میخواست بیشتر باهم ارتباط میداشتیم. نه زنگی میزنه نه پیامی میده. همیشه من شروع کننده هستم. خسته شدم خیلی دلم گرفته. همین یه دونه خواهر رو هم دارم کسی رو ندارم که دیگه.

نمیدونم شایدم توقع من زیادیه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه توقع زیاد نیست افرار درون گرا دیر به ادم نزدیک میشن درکش کن

نمیتونم درکش کنم...

من که نمیگم رفت و امد کنیم. که همونم بخدا سه ساله ازدواج کردم کلا دو الی سه بار رفتم خونه‌ش.

میدونم درگیر کارای خودشه ولی یه احوال پرسیدن از خواهرش مگه چقدر طول میکشه؟

خودش میگه از مامان میپرسم ولی اینکه نشد.

چی بگم منم انشالله اونقدر سرم شلوغ بشه دیگه حتی یادم نیاد خواهری دارم.

باز خوبه زنگ میزنی بهش من که دو تا خواهر دارم یکی که پارسال فوت کردش درکل کل از هم خیلی خبر نداریم ب ...

وای چه عجیب:((

مامانتون در قید حیاتن؟

چون معمولا مامان ها باعث میشن دورهم جمع بشن بچه‌ها. 

ولی من خواهرم مهربونه خوبه ولی خییییلی درونگراست. در حدی که فقط به مامانم و مامانبزرگم زنگ میزنه واقعا ناراحت میشم که یه زنگ چیه که به یه دونه خواهرش نمیزنه...

بعضی وقتا میگم انگار خواهری ندارم اصلا.

نمیتونم درکش کنم...من که نمیگم رفت و امد کنیم. که همونم بخدا سه ساله ازدواج کردم کلا دو الی سه بار ر ...

بهت حق میدم منم یه دوست صمیمی داشتم خیلی درون گرا بود اصلا تا من پیام میدادم پیام نمیداد انگار نه انگار قربونت برم من 

امیدوارم به هرچی میخوای برسی 💕💕

بهت حق میدم منم یه دوست صمیمی داشتم خیلی درون گرا بود اصلا تا من پیام میدادم پیام نمیداد انگار نه ان ...

خدا نکنه عزیزم.

خیلی سخته کلا.

باورکن بعضی وقتا میگم با همسرم بریم یه شهر دیگه اونجا با ادما جدید باشیم. چون اینجا که خیلی داره سخت میگذره.

اره مادر پدر زنده هستن ولی ما خیلی وابسته نیستیم

خداروشکر سلامت باشن.

اوهوم نمیدونم ولی کی از خانواده به ادم نزدیکتر که من از خواهر برادر شانس نیاوردم واقعا...

خدا نکنه عزیزم.خیلی سخته کلا.باورکن بعضی وقتا میگم با همسرم بریم یه شهر دیگه اونجا با ادما جدید باشی ...

میدونم منم خیلی دلم میخاد ادمی باشه که خیلی پایه باشه برا بیرون رفتن یه دوست واقعی کم پیدا میشه و سخته کلن ولی انشالله شما یه دوست عالی و واقعی پیدا میکنید ❤❤❤خوشحال شدم که باهاتون صحبت کردم

میدونم منم خیلی دلم میخاد ادمی باشه که خیلی پایه باشه برا بیرون رفتن یه دوست واقعی کم پیدا میشه و سخ ...

ممنونم عزیزم‌.

دقیقا ماهم همینطور هستیم. هیچکس رو نداریم.

من و همسرم فقط.

عاشق خانواده‌های پرجمعیت و شلوغ پلوغم. ولی خدا انگار کلا برام مقدر کرده همیشه خونه‌م سکوت باشه.

ممنونم عزیزم‌.دقیقا ماهم همینطور هستیم. هیچکس رو نداریم.من و همسرم فقط.عاشق خانواده‌های پرجمعیت و شل ...

خواهش میکنم گلم قربونت برم درسته من از جمع های خانوادگی خیلی خوشم میاد مخصوصن سفر با فامیل اما فامیلی که خوب باشه کم پیدا میشه بنظره من ادما به یه همدم یه دوست و یا فامیل واقعا نیاز دارن من خودم خیلی اجتماعی هستم و از جمع شلوغ خیلی خوشم میاد ولی جمع شلوغ اصلا نیست