2777
2789
عنوان

پراید خجالت داره

445 بازدید | 65 پست

چرا ی آدم باید خجالت بکشه بگه پراید دارم

بابا دیروز یه بنده خدایی با کلی کلنجار گفت عید پراید گرفتم😐💔 بیس سالشع 

گفتم عالیه مبارک باشه 

بخدا تو شهر بزرگ زندگی میکنن با اون همه گرونی 

کارشونو دارن تلاش میکنن بعد یه چیزیو میگیرن خجالت میکشن 

بعد من ذوق میکنم میبینم یکی پیشرفت می‌کنه 

کسی ک تونسته پراید بگیره قطعا بالاترشم میگیره دیگ 

اینقدر چص میاین و اینو اونو کنسل میکنین ک خجالت میکشن یسریا 

این قضیه کنسل کردن حالمو بهم میزنه

به هرحال یکی برای یکی مناسبه و باهم جور میشن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی ک کنسل میکنن همونم ندارن

هرکیم بیاد سمتشون برا چیز دبگه میاد وگرنه شخصیت ندارن 

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خیلیم عالی مگه چ اشکال داره واقعا 

موافقم باهات همین ک تلاش کرده تونسته ینی بعدم میتونه 

فقط نیاز ب تشویق داره 

همه ک‌ت شکم مامانشون سوار بنز نبودن😐

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》

پراید واقعا ماشین بی کلاسیه😑

از جیب کی حرف میزنی؟ 

خودت ؟

یا به پشتوانه خانواده و همسرت ؟ 

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
این قضیه کنسل کردن حالمو بهم میزنهبه هرحال یکی برای یکی مناسبه و باهم جور میشن

آره والا 

اصلا مهم نیست این قضیه ماشین 

همین ک طرف عرضه داشته کار کرده ماشین گرفته  سرمایه جمع کرده قطعا پیشرفت بیشتریم داره

اونیکه بوگاتی سوار میشه طبیعیه پراید رو کنسل کنهولی برا ما قشر عادی پراید خوبه

اونی که داره کنسل نمیکنه همیشه اونی ک نداره و سطحش پایینه این حرفارو میزنه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من بزودی برای خودم پراید خاهم خرید ❤🥲

واسه شروع خوبه .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌