2777
2789
عنوان

مادر شوهر ‌

170 بازدید | 5 پست

سلام با مادر شوهر دروغ گو چیکار میکنید من خودم پسرم از زبون مادرم که از چرت و پرت مادر شوهرش خستست 

مادرم ۱۵ سال پیش با پدرم ازدواج کرد از همون اول مشکلات زیادی با مادر بزرگم داشت مثلا امروز میگه شما قابلمه یا پتو نبردین خونتون اخه یعنی چی این حرف یکسال پیش همرو گم کرده الان میگه شما بردین چیکار کنیم به نظرتون حتی شمارشم مادرم بلاک کرد ولی ولکن نیست 

مادرشوهرمن یه سورزده به چرچیل هیچی بی تفاوت باشین

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

مادرشوهرمن یه سورزده به چرچیل هیچی بی تفاوت باشین

نمیشه خو هرچی بیخیال هستیم بد تر میکنه مادرم  مشکل قلبی داره نارحت میشه دستش و بدنش میلرزه اعصابش خورد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه خو هرچی بیخیال هستیم بد تر میکنه مادرم مشکل قلبی داره نارحت میشه دستش و بدنش میلرزه اعصابش خو ...

خونه باباش که مشکل قلبی نداشت انقدغصه خوردمریض شدبی تفاوت کامل باشه اگرم امکانش هست بامادربزرگتون راجبه کارش حرف بزنین

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

خونه باباش که مشکل قلبی نداشت انقدغصه خوردمریض شدبی تفاوت کامل باشه اگرم امکانش هست بامادربزرگتون را ...

بی تفاوت هست ولی شما نمیدونین یه کار هایی میکنه که

بی تفاوت هست ولی شما نمیدونین یه کار هایی میکنه که

میدونم چون خودمم مادرشوهردارم واحساسات یه عروس رودرک میکنم