2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بستگی داره به خاطر چی هست گاهی معده سنگین میشه احساس تنگی نفس میکنی گاهی یه سرماخوردگی ساده هست گاه ...

دیروز معدم میسوخت

چن روز نمیتونسم غذا بخورم

ممکنه از غذا نخوردن باشه؟

دیروز معدم میسوختچن روز نمیتونسم غذا بخورمممکنه از غذا نخوردن باشه؟

اره ممکنه به خاطر معده باشه 

من خودم مشکل ریه دارم 

اکثر مواقع دکتر در کنار داروهای ریه بهم قرص معده هم میده مثلا پنتوپرازول و چیزای دیگه 

اره ممکنه به خاطر معده باشه من خودم مشکل ریه دارم اکثر مواقع دکتر در کنار داروهای ریه بهم قرص معده ه ...

مگ آدم از معده تنگی نفس میشه

چ مواد غذایی خوبه

ممکنه از غذا نخوردن باشه آخه چن روزه غذا نمیخورم

آخه قبلش خوب بودم

از غذا نخوردن اینجور شدم تنگی نفس گاهی میشم شدیدم نیس بازم برم دکتر

نه غذا نخوردن ربطی نداره، ببین یا مشکلت کم خونی و فقر اهن شدیده، یا دلایل عصبی و روحی داره یا مشکل از ریه...  هرکدومش موجب تنگی نفس میشه... 

ببین مثلا من یه مدت شوهرم خیلی استرس داشت سر کار و قضایای مالی، اوایل حالیمون نبود که حملات پانیک چیه، یهو به قلبش فشار میومد نفسش بند میومد  فشارش میفتاد چن دیقه بعد خوب میشد بعد فهمیدیم حملات اضطراب و استرسیه ولی خیلی وحشتناک بود حس میکرد هر دفعه داره میمیره، یه مدت ارامبخش خورد اوکی شد

ببین مثلا من یه مدت شوهرم خیلی استرس داشت سر کار و قضایای مالی، اوایل حالیمون نبود که حملات پانیک چی ...

الان حالش خوبه؟

من یکی از دوسام قلبش درد میگیره موقع عصبانیت

ینی خوب میشه؟

شوهرت چیکا کرد خوب شد