2777
2789
عنوان

ليوان های جاریم شکست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7723 بازدید | 128 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی‌حالا لیوان که مهم نیس ولی چیزی خراب میکنید یا میشکنید حتما جبران‌کنید پسر جاری من تلویزیون مارو ...

وای واقعا که بهش میگفتی برام بخر

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍

چه تاپیک زشتی.

نمیدونم تاپیک راسته یا نه چون این حجم از بیشعوری و گدابازی و نمیتونم باور کنم ولی اینکه کاربرا یکی درمیون گفتند باید میخریدی و رفتار جاری  و شوهر استارتر به خاطر یه دست لیوان به نظرشون طبیعی بوده دیگه واقعا غیر قابل تصوره..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
اسی توام آدمی هستیااا خودت باید میخریدی الان اون گفته بخر شده ادم بده؟

بله شده اسی باید ارتباط نداشته باشه با این جاریه😶

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
ولی‌حالا لیوان که مهم نیس ولی چیزی خراب میکنید یا میشکنید حتما جبران‌کنید پسر جاری من تلویزیون مارو ...

ولی کار پسر جاریت و رفتار پدرو مادرش و خسارتی که به شما زده اصلا با کار استارتر و رفتار جاریش و شوهرش به خاطر یه دست لیوان قابل مقایسه نیست

رفتار برادرشوهر و جاریه شما هم بیشعوریه خالص بوده

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
یعنی نخرید؟

نه که نخرید . اگرم میخرید قبول نمیکردم ازش 

مگه گرو کشی هست . اتفاقه فدای سرش 

خدا اگه بخواد بده چنان میده که این چیزا توش گم هست ارزش گرمای محیط خانوادگی بیشتر از ایناس

خدایا مرا آن ده که آن به